Paris Gare de Bercy Bestelwagen

Paris Gare de Bercy Bestelwagen AUTOVERHUUR

adres

48 bis Boulevard de Bercy, 75012 Paris

GDS-Code: PAR

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 12:00

13:00 - 18:00

ZA:

07:00 - 12:00

13:00 - 15:00

ZO:

08:00 - 12:00

Vakanties:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt Paris Gare de Bercy Autoverhuur zo speciaal?

24 uur terugbrengen:

Breng de huurauto terug wanneer dit het beste uitkomt.

Ruim aanbod:

Zo ben je verzekerd van bestelwagen die aan jouw eisen voldoet.

Klantenservice:

Onze Engelssprekende medewerkers helpen je graag op weg.

Nieuwe auto’s:

Ervaar topkwaliteit met auto’s die gemiddeld 3 maanden oud zijn.

Paris Gare de Bercy Autoverhuur

Heb je een huurauto nodig die voldoende ruimte heeft tijdens je verblijf in Parijs? Bij SIXT Paris Gare de Bercy Bestelwagen Autoverhuur geniet niet alleen van ruimte, maar rijd je tevens weg in één van onze luxe bestelwagens. Je hebt de keuze het voordelige bestelbusjes en personenbusje en kan je ook jouw huurauto helemaal afstemmen met boekbare extra’s, zoals een gps, extra dekking, kinderzitje of een extra bestuurder. Een bestelwagen huren doe je gemakkelijk vooraf online of telefonisch. Met een huurauto van SIXT rijd je binnen een mum van tijd door de straten van Parijs.

 

Paris Gare de Bercy Autoverhuur

SIXT vestiging Paris Gare de Bercy

Je vindt Paris Gare de Bercy Bestelwagen Autoverhuur bij parkeerplaats Effia, gelegen naast het metrostation. Met de metrolijnen M14 en M6 stap je uit bij Paris Bercy Bourgogne - Pays d'Auvergne station. Neem vervolgens de uitgang richting Rue Chambertin en sla rechtsaf bij Boulevard de Bercy. Loop rechtdoor richting parkeerplaats Effia. Tijdens het terugbrengen van de huurauto kan je het voertuig parkeren op de SIXT parkeerplekken. Gelieve de huurauto voor of na openingstijden terug te brengen? Dan kan dit door de sleutels in het sleutelkastje gelegen bij de vestiging achter te laten.

Ontdek Parijs met jouw huurauto

In deze beroemde en historische stad is er natuurlijk genoeg te ontdekken. Gelegen dichtbij de vestiging kan je een bezoekje nemen bij Les Pavillons de Bercy - Musée des Arts Forains. Hier kan je een rondleiding boeken en genieten van een verzameling objecten van kermissen, theaters en muziekzalen. Of bezoek het indrukwekkende Chateau of Vincennes, een koninklijk kasteel uit de 14e eeuw.