Normandië

Normandië auto huren

Vertrek jij binnenkort voor een reisje door Normandië? Ontdek het veelzijdige Caen, het middeleeuwse Rouen of de trendy havenstad Le Havre met een auto van SIXT en geniet van de heerlijke cultuur en prachtige stranden in deze regio van Frankrijk. Waar je je reis in Normandië ook begint, er is altijd wel een centrale en herkenbare SIXT locatie in de buurt om een voor jouw passende auto te vinden. Met de 24-uurs ophaal en inleverservice benut jij jouw vrijheid optimaal. Bij SIXT kies jij tegen de scherpste prijzen uit een ruime vloot van voertuigen. Rijd bij aankomst comfortabel weg in één van de sedans of in een mooie stationwagen.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Normandië

Bij ieder persoon past een ander soort auto. Huur daarom een auto in Normandië bij SIXT en heb ruim de keuze uit sedans, cabrio’s, SUV’s en stationwagens. Ben je op zoek naar iets meer luxe? Dan heeft SIXT voor jou topmerken beschikbaar, zoals BMW en Audi. Verlaag je financiële risico door het afsluiten van een dekking en kies een navigatiesysteem om geen tijd te verspillen met het zoeken naar de weg. Of je nu een auto wilt huren voor een weekend of een week; huur een auto in Normandië bij SIXT en geniet van alle extra’s.

SIXT diensten in Normandië

Handige tips bij bezoek aan Normandië

Boekbare extra’s:

bij het huren van een auto is het mogelijk om te kiezen uit verschillende boekbare extra’s, passend bij jouw reis en wensen.

Een auto huren onder 25 jaar:

de minimumleeftijd voor het huren van een auto is 18 jaar. Aan bestuurders jonger dan 25 jaar wordt een toeslag in rekening gebracht.
 

Vereiste documenten:

bij het ophalen van de auto dienen de bestuurder en de huurder een geldig rijbewijs, dat nog minimaal 2 jaar geldig is, en een identiteitskaart te kunnen laten zien.
 

Beste plekken om te bezoeken in Normandië

  • Rouen: Rijd met je auto terug in de tijd en geniet van de middeleeuwen in de stad Rouen, een middeleeuws cultureel erfgoed sfeervol gelegen aan de Seine. Een rijke geschiedenis en tal van verhalen zijn hier voelbaar en zichtbaar en zeker het bezoeken waard.
  • Caen: Zin in een dagje rondslenteren en lekker eten? Bezoek dan de gezellige stad Caen met zijn kleine straatjes en goede restaurants. Ook als je zin hebt in een middagje flink shoppen, kun je in deze sfeervolle stad goed terecht.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties