larochelle city content
La Rochelle Treinstation

La Rochelle Treinstation AUTOVERHUUR

adres

25 Ave Du General De Gaulle, 17000 La Rochelle

GDS-Code: LRH

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 13:00

14:00 - 19:00

ZA:

09:00 - 13:00

14:00 - 19:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van La Rochelle Treinstation

Een auto huren met Sixt autoverhuur bij La Rochelle Treinstation

Om de Franse havenstad La Rochelle en de nabije omgeving te verkennen, kunt u terecht bij onze autoverhuur tegenover La Rochelle Treinstation, aan de Avenue Du General De Gaulle. We ontmoeten u graag om u te informeren over de diverse modellen die we voor u beschikbaar hebben en de vele extra's die we u kunnen bieden, rekening houdend met uw persoonlijke wensen. Bij onze autoverhuur heeft u de keus uit een ruim assortiment met verschillende typen huurauto's. Welk type u ook kiest, de auto's zijn altijd comfortabel en betrouwbaar. Daarnaast is de dienstverlening van Sixt goedkoop en gemakkelijk. Bij ons verhuurstation, maar ook op de website of met behulp van de app, kunt u in een aantal eenvoudige stappen tot een passende keuze komen. Als u vooraf een auto heeft gereserveerd, dan staat deze op het gewenste moment voor u klaar. Ook buiten openingstijden kunt u uw auto ophalen. Een aangename start van een plezierige reis.

larochelle city content
Bekijk meer Bekijk minder
couple smiling outdoors

Auto huren op La Rochelle Treinstation, een bijzondere combinatie

La Rochelle en de nabije omstreken bieden veel moois om te bezichtigen. De stad dateert uit de tiende eeuw en de gebouwen uit die tijd zijn goed bewaard gebleven. Dat maakt het een van de schilderachtigste steden langs de Atlantische kust. De oude haven, Vieux Port, met vele restaurants, terrassen en gezellige winkelstraten, is een bezoek meer dan waard. Met uw auto kunt u ook gemakkelijk de dichtbij gelegen stranden en havens bezoeken. Sixt biedt u graag de mogelijkheid op flexibele en onbezorgde wijze te genieten van uw tijd in deze omgeving.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.0 / 125 Beoordelingen

jordan m.

Super accueil, personnel compétent, je recommande !!

Noémi R.

Personnel très professionel et fort sympathique. L'agence est à la sortie de la gare et la voiture disponible au parking de la gare. Tout est très pratique.

Thomas B.

Nouvelle location chez Sixt La Rochelle.

Personnel très accueillant, service superbe et le tout avec le sourire.

Je reviendrais lors de mon prochain passage dans la région.