larochelle city content
La Rochelle

Auto huren La Rochelle – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Aan de Atlantische kust kunt u bij Sixt onder andere een auto huren in La-Rochelle, een prachtige Franse havenstad met een rijke historie. Een huurauto die u van ons betrekt is altijd goed onderhouden en uiterlijk 6 maanden oud. Zo rijdt u met één van onze auto's altijd in betrouwbaar tijdelijk vervoer dat u veel rijplezier en comfort beloofd. Om het nog aantrekkelijker voor u te maken kennen wij ook nog eens de goedkoopste tarieven in de branche. Wij laten u dit in onze goedkope autoverhuur graag zien aan de hand van een duidelijke prijsvergelijking voor goedkope huurauto's! 

ALLE SIXT LOCATIES

Snel en goedkoop een auto huren bij Sixt autoverhuur in La-Rochelle!

Wanneer u bij onze autoverhuur een auto huurt, geniet u van een maximale service en een bijzonder goede dienstverlening die er volledig op gericht is om te voldoen aan al uw wensen en eisen bij een auto huren. Op onze gebruiksvriendelijke website kunt u op overzichtelijke wijze al onze informatie vinden en eventueel zelfs al een keuze maken uit ons gevarieerde aanbod aan huurauto's en online de auto van uw voorkeur voor u laten reserveren bij de autoverhuur in La-Rochelle. Ook kunt u uw auto huren met behulp van onze mobiele app, rechtstreeks op de autoverhuur vestiging, of via uw reisbureau. Wij hebben verschillende modellen voor u klaarstaan zoals stoere SUV's, leuke cabrio's en sportauto's, praktische stationwagens en verschillende personenauto's voor een geslaagde vakantie of zakelijke reis!

larochelle city content
Bekijk meer Bekijk minder
larochelle city small2

Iedereen kan een goede auto huren in La-Rochelle!

Onze verhuurlocaties in La-Rochelle zijn er voor iedereen die op zoek is naar deugdelijk, comfortabel en betaalbaar tijdelijk vervoer. U vindt ons bij de luchthaven op de locatie La Rochelle Ile De Ré Aéroport, 17000 La Rochelle, of bij het treinstation aan de 25 Ave Du General De Gaulle. Vanaf deze vestigingen rijdt u snel La Rochelle in met de uit de 12e eeuw daterende haven, de prachtige oude vestingmuren en de vele aantrekkelijke horecagelegenheden in de oude binnenstad, waar u heerlijk kunt genieten van gerechten uit de echte Franse keuken. Een auto huren in La Rochelle brengt het allemaal op aangename wijze binnen handbereik!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties