french riviera region content 2
La Môle

Auto huren La Môle – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Village Fleurie is de bijnaam van het dorp La-Môle in de Franse Provence dat u kunt verkennen met een huurauto van Autoverhuur Sixt. La-Môle is een gehucht maar ligt zo dicht bij bekende toeristische oorden aan de Franse Côte d'Azur dat je er graag even een kijkje neemt. Een goedkope auto huren vindt u dichtbij, onder meer op het vliegveld van Saint Tropez, een kleine kilometer van La-Môle verwijdert. Ook kunt u goedkope autoverhuur regelen bij vestigingen in Toulon en Huyeres. Ook het vliegveld van Toulon ligt op een steenworp afstand.

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur La-Môle bij vliegvelden Saint Tropez

U zult ogen te kort komen in de Provence en de Côte d'Azur als u eenmaal op weg bent vanaf Autoverhuur La-Mole. Een van de glamourrijkste steden van dit gebied, ligt op ruim een kilometer afstand, Saint Tropez. In de haven van deze plaats liggen grote schepen van miljonairs en terwijl u een kop koffie drinkt op het terras is het personeel aan boord de luxe jacht aan het schoonmaken. Na uw kopje koffie kunt u door de gezellige straatjes van Saint Tropez wandelen. Deze plaats staat ook bekend als kunstenaarsdorp wat zich uit in de vele galeries die u tegen komt. Op pleintjes staan terrassen uitgestald en kunt u genieten van een groep Fransen die pétanque spelen. Of struint u liever in de vele winkeltjes van Saint Tropez. U vindt er kledingwinkels, juweliers en uiteraard winkels met lokale lekkernijen. Met een auto huren La-Mole verkent u eenvoudig het achterland van La-Mole. Bekende steden als Cannes, Nice en zelfs Monaco liggen op rijafstand. Maar de weg er naar toe is al een belevenis op zich. Mooie stranden, prachtige baaien, Esterel-gebergte en leuke dorpjes trekken aan u voorbij.

french riviera region content 2
Bekijk meer Bekijk minder
Prijsvergelijking voor goedkope huurauto's

Prijsvergelijking voor goedkope huurauto's

U kunt uw auto huren La-Mole regelen voordat u naar Frankrijk gaat. Een auto huren kan telefonisch, via internet of bij een reisbureau. Het all-inn pakket omvat een huurovereenkomst, borg, all-risk verzekering en eventueel een kinderstoel en navigatiesysteem.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties