Auto huren in Juan-les-Pins

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Juan-les-Pins

*De prijzen zijn berekend op 07.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Cannes Treinstation SNCF, beginnend op 14.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Juan-les-Pins

Auto huren Juan les Pins – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Juan les Pins – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Strand, zee en bergen, met een auto van Autoverhuur Sixt kunt u het combineren in een vakantie. Goedkope autoverhuur vindt u in Juan Les-Pins aan de Franse Côte d'Azur. Terwijl u de ene dag geniet van het heerlijke strandleven, kunt u op een andere dag het gezellige stadje bewonderen en op weer een ander moment bijvoorbeeld de glamour-steden Cannes of Nice bezoeken. Door een auto te huren in Juan-Les-Pins, bent u ter plaatse flexibel.
Adembenemende autorit langs Côte d'Azur met een huurauto

Adembenemende autorit langs Côte d'Azur met een huurauto

Terwijl de meeste toeristen naar de Côte d'Azur trekken voor zon, strand en zee, heeft Juan-Les-Pins en het achterland meer te bieden. Het stadje zelf is klein maar niet minder charmant. Het Zuid-Franse plaatsje geeft onderdak aan een flink aantal musea waarvan het Scheepsmuseum en het Napoleonmuseum het meest in het oog springen. Een toeristische trekpleister is verder Musée Picasso Antibes. Maar de prachtig aangelegde Romeinse tuin en Chateau Grimaldi geven Juan-Les-Pins nog iets extra's. Door een auto te huren, beweegt u zich nog gemakkelijker in de omgeving. Autoverhuur Juan-Les-Pins bij het treinstation ligt centraal om de regio verder te verkennen. Een aanrader is bijvoorbeeld een ritje vanaf Autoverhuur Juan-Les-Pins langs de kust. De weg van Cannes via Nice naar Monaco biedt prachtige vergezichten over de Middellandse Zee en leidt u langs het adembenemende Esterel-gebergte.
Papierwerk tiptop in orde gemaakt

Papierwerk tiptop in orde gemaakt

Voordat u een auto reserveert, doet u er verstandig aan een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's te maken. Een auto huren in Juan-Les-Pins kunt u vooraf telefonisch doen, via een reisbureau of via internet. De huurauto's zijn maximaal ze maanden oud en kunnen worden uitgevoerd met navigatiesysteem. Onze medewerkers nemen het papierwerk met de huurovereenkomst, de borg, de all-riskverzekering graag van u over. U kunt vooraf eventueel een extra bestuurder aangeven en een kinderstoel voor de auto reserveren. Met het navigatiesysteem in uw huurauto vindt u eenvoudig uw weg aan de Côte d'Azur.
Show more

Handige weetjes voor huren in Juan-les-Pins

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Juan-les-Pins?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Juan-les-Pins dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Juan-les-Pins.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Juan-les-Pins?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Juan-les-Pins. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,8
Op basis van 713 reviews
Op de SIXT-vestiging
(4,9)
Service tijdens en na de huur
(4,8)
Inlevering voertuig
(4,8)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Juan-les-Pins

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Juan-les-Pins?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Juan-les-Pins?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Juan-les-Pins?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Juan-les-Pins

Meer weergeven