Auto huren in Chambery

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Chambery

*De prijzen zijn berekend op 29.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Chambery Centrum/Treinstation, beginnend op 05.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Chambery

Auto huren Chambéry – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Chambéry – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bij onze autoverhuur in Chambéry huurt u tegen een wel zeer aantrekkelijk tarief een goede auto waarbij u de keuze heeft uit modellen zoals snelle kleine stadsauto's waarmee het handig parkeren is, en een comfortabele huurauto voor een heerlijke vakantie met het hele gezin. Daarnaast hebben wij in ons aanbod ook stijlvolle grotere luxueuze auto's voor u klaarstaan waarmee u met alle gemakken voorzien naar uw zakenrelaties reist. Wanneer wij u met onze speciale prijsvergelijking voor goedkope huurauto's het bewijs leveren dat SIXT autoverhuur echt super goedkoop is, dan is er niets meer dat u kan tegenhouden om uw tijdelijk vervoer bij onze goedkope autoverhuur te reserveren via de website, op locatie, met onze praktische mobiele app, of zelfs door bemiddeling van uw eigen reisbureau!
Altijd de beste auto bij de autoverhuur in Chambery!

Altijd de beste auto bij de autoverhuur in Chambery!

De beste auto huren in Chambery gaat, net als op alle andere ruim 4000 vestigingen ter wereld, prima bij onze uitmuntende verhuurlocatie. Een auto huren werkt bij ons altijd in uw voordeel omdat onze dienstverlening er volledig op gericht is om u tijdelijk vervoer te kunnen leveren dat helemaal is toegespitst op datgene wat u echt nodig heeft. Niet meer en niet minder! De huurauto van uw keuze kunt u afhalen op onze autoverhuur locatie bij de luchthaven van Chambery, 73000 Chambery, of in de stad zelf aan de 395 Quai des Allobroges, 7300 Chambery.
Onwaarschijnlijk snel en tevreden een auto huren in Chambery!

Onwaarschijnlijk snel en tevreden een auto huren in Chambery!

Bij de autoverhuur in Chambery kunt u onwaarschijnlijk snel beschikken over een auto die u zeker zal bevallen. Desgewenst kunt u bij de huurauto diverse handige extra's in de huur meenemen zoals een uitstekend functionerende routeplanner of een kinderzitje van goede kwaliteit. Chambery ligt midden in de Franse Alpen en door bij ons een auto te huren in Chambery kunt u op een plezierige manier het fantastische landschap in de omgeving van de Mont-Blanc bewonderen op een moment dat dit u het beste uitkomt. Verder vindt u in Chambery onder andere een schitterend oud kasteel met een kapel waarin tussen 1453 en 1578 de lijkwade van Turijn bewaard werd!
Show more

Handige weetjes voor huren in Chambery

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Chambery?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Chambery dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Chambery.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Chambery?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Chambery. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,3
Op basis van 422 reviews
Op de SIXT-vestiging
(4,7)
De route naar SIXT
(4,5)
Overgave voertuig
(4,3)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Chambery

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Chambery?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Chambery?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Chambery?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Chambery

Meer weergeven