caen city content
Caen

Auto huren Caen – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een betrouwbare en goedkope huurauto in Caen vindt u bij autoverhuur SIXT. Met eigen vervoer ligt zowel de stad zelf als de schitterende omgeving binnen handbereik. Zo bereikt u eenvoudig zakelijke adressen en onderneemt u culturele uitstapjes met bijvoorbeeld een luxe wagen, een sportwagen of een cabrio.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop auto huren Caen

Wanneer u ervoor kiest om een auto te huren in Caen, dan zijn de kosten van tevoren overzichtelijk en compleet. Sixt autoverhuur biedt u een auto die goed onderhouden is tegen een scherpe prijs. Onze auto's zijn gemiddeld niet ouder dan een halfjaar en krijgen zeer regelmatig een beurt. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse categorieën, zodat u altijd de beschikking krijgt over een auto die past bij uw rijstijl. Gaat u voor optimaal comfort? In dat geval is een automaat een goede optie. Doordat wij gevestigd zijn bij het vliegveld en het centrale treinstation van de stad, zijn we altijd eenvoudig te bereiken. De luchthaven Caen-Carpiquet wordt ook wel aangeduid met de afkorting CFR.

caen city content
Bekijk meer Bekijk minder
caen city small

Met een huurauto Caen ontdekken

In de stad Caen zijn diverse bezienswaardigheden te vinden die beslist een bezoekje waard zijn. Zo is er allereerst het Kasteel van Caen, een citadel die reeds in het begin van de middeleeuwen door Willem de Veroveraar werd gebouwd. Vanaf de diverse wallen die dit kasteel tot een ware vesting maken heeft u een schitterend uitzicht over de stad. De Église de Saint-Pierre is een mengeling van de gotiek en de renaissancestijl. Met zijn hoge, scherpe spits is de kerk al van verre te zien. Het gebouw is zowel van binnen als van buiten zeer indrukwekkend te noemen. De Abbaye aux Hommes vormt een geheel met de kerk Saint-Étienne. Inmiddels is de abdij in gebruik genomen als stadhuis. De kerk is nog geopend voor bezoek. Ook hier is de mengeling van bouwstijlen opvallend. Het gebouw heeft romaanse trekjes, maar de abdij is in de achttiende eeuw bijna volledig herbouwd.

caen city small2

Nog meer profijt van autoverhuur Caen

Onze autoverhuur Caen biedt meer dan dat. Ook een uitstapje buiten de stad is heel eenvoudig, wanneer u kiest voor een auto huren. Caen staat vooral bekend, doordat deze stad zo dichtbij de invasiestranden gelegen is. Arromanches is met de auto binnen drie kwartier te bereiken. Bent u nooit eerder in Caen en omgeving geweest? In dat geval is een navigatie onmisbaar. Een auto huren Caen brengt de meest indrukwekkende plaatsen binnen handbereik.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties