Auto huren in Bergerac

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Bergerac

*De prijzen zijn berekend op 29.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Bergerac Perigord Luchthaven, beginnend op 05.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Bergerac

Auto huren Bergerac – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Bergerac – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een perfecte reis door de Dordogne begint met een auto huren in Bergerac. Bij SIXT treft u een aanbod aan huurauto's aan waaruit u altijd een bij uw situatie passende huurauto kunt kiezen. Onze auto's zijn zeer goed onderhouden en verkeren optisch en technisch absoluut in topconditie. Wij verhuren diverse modellen recente personenauto's voor uw vakantie of zakelijke bestemmingen. Er zijn bij onze autoverhuur ook aantrekkelijke sportauto's, cabrio's, stationwagens, robuuste SUV's en praktische busjes te huur. Wanneer u onze tarieven ziet, die wij u graag presenteren met behulp van onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's, dan zult u direct erkennen dat onze goedkope autoverhuur inderdaad de meest betaalbare is!
Een auto huren in Bergerac; een goed begin van een plezierig verblijf!

Een auto huren in Bergerac; een goed begin van een plezierig verblijf!

Door bij Sixt autoverhuur in Bergerac een betrouwbare auto te huren maakt u een goed begin voor een plezierig verblijf in de stad. Onze auto's zijn uitstekend verzekerd zodat u onbezorgd onderweg bent in tijdelijk vervoer dat nooit ouder is dan 6 maanden. Reserveer nu bij ons een goede en goedkope auto via de website, onze gebruiksvriendelijke mobiele app of bij uw reisbureau. Vanzelfsprekend bent u ook zeer welkom op onze vestiging bij de Perigord Luchthaven aan de goed bereikbare Route d'Agen, 24100 Bergerac. Door bij Sixt een auto te huren geniet u, door onze heldere voorwaarden en een snelle afhandeling van zaken, binnen de kortste keren van een reis door de prachtige landstreek in eersteklas tijdelijk vervoer!
Dubbel genieten door een auto te huren in Bergerac!

Dubbel genieten door een auto te huren in Bergerac!

Met een huurauto van de autoverhuur in Bergerac geniet u dubbel van een mooie reis door een erg mooi deel van Frankrijk waar u op comfortabele wijze een bezoek kunt brengen aan de schitterende oevers van de rivier de Dordogne, en de uitgestrekte wijnbouw, en tabaksindustrie. Ook zijn er in de omgeving veel prachtige kastelen te bewonderen en schilderachtige dorpjes waar u volop kunt genieten van mooie oude gebouwen en veel goede horecagelegenheden waar de echte Franse keuken op gastvrije wijze in ere wordt gehouden.
Show more

Handige weetjes voor huren in Bergerac

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Bergerac?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Bergerac dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Bergerac.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Bergerac?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Bergerac. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,5
Op basis van 140 reviews
Op de SIXT-vestiging
(4,9)
Overgave voertuig
(4,7)
Inlevering voertuig
(4,6)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Bergerac

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Bergerac?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Bergerac?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Bergerac?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Bergerac

Meer weergeven