bastia city content
Bastia

Auto huren Bastia – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Gaat uw reis naar het schilderachtige Bastia op Corsica, dan is een auto huren bij SIXT autoverhuur een goed idee! Direct op de luchthaven Bastia-Poretta (BIA) iets ten zuiden van de stad staan onze medewerkers al voor u klaar. Onze balie vindt u in de aankomsthal van het vliegveld bij de bagageband. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, kunt u een huurauto eenvoudig van tevoren reserveren via onze website of onze app voor smartphones. Zo hoeft u na aankomst alleen nog maar de sleutel op te halen en kunt u daarna meteen wegrijden!

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Bastia voor een veelzijdige vakantie

Bastia en omgeving kennen tal van fascinerende bezienswaardigheden. Ten eerste is er de stijlvolle haven van de stad. U kunt hier terecht voor onder meer prachtige historische gevels, uitstekende restaurants en een aantal eeuwenoude kerken. Wilt u liever de natuur in dan is Cap Corse een aanrader. Dit is het langgerekte schiereiland ten noorden van Bastia. U vindt er een ruige kust, hoge bergen en diepe dalen met middeleeuwse kasteelruïnes. Komt u juist naar Corsica voor zon, zee en strand? Ook dan biedt een auto huren in Bastia uitkomst, want vanaf Bastia rijdt u tenslotte eenvoudig naar het kilometerslange zandstrand aan de Tyrreense Zee.

bastia city content
Bekijk meer Bekijk minder
bastia city small

Autoverhuur in Bastia: niet duur

Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van al het moois dat Bastia en Corsica te bieden hebben. Een auto huren in Bastia is bij ons dan ook goed betaalbaar. In een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's kwamen we niet lang geleden zelfs nog als een van de goedkoopste autoverhuurders tevoorschijn. Behalve met goedkope autoverhuur houden we onze klanten echter ook tevreden door uitstekende service te bieden. Zo zijn onze huurovereenkomst en borg schappelijk en eenvoudig te begrijpen. Verder stellen we u gegarandeerd enkel nieuwe huurauto's ter beschikking en doen we totaal niet moeilijk over het inleveren van de huurauto na openingstijden. Voor zowel lage prijzen als een goede service zit u bij Sixt dus goed!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties