avignon city content
Avignon

Auto huren Avignon – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

De prachtige Zuid-Franse stad Avignon verkennen kan eenvoudig en comfortabel met een auto van SIXT. Het historische centrum van de stad, met zijn lange stadsmuur, staat sinds 1995 op de Unesco werelderfgoedlijst en is een bezoek meer dan waard. Ook biedt de stad een breed scala aan musea, waar musée Requien, musée Calvet, musée du Mont de piété en het archeologisch museum interessante voorbeelden van zijn. Een auto huren in Avignon biedt u ook de gelegenheid het beroemde Palais des Papes (Pausenpaleis) te bezoeken. In deze opvallende burcht woonden negen pausen tussen 1309 en 1376. Ook het Fort Saint André, de Notre Dame des Doms (de kathedraal van Avignon uit de twaalfde eeuw) en de Pont Saint-Bénézet (bekend als de brug van Avignon uit het beroemde kinderliedje 'Sur le pont d'Avignon') mogen met uw huurauto niet gemist worden. De stad ligt prachtig aan de Rhône, dus ook de natuurliefhebber kan hier zijn hart ophalen.

ALLE SIXT LOCATIES

Waarom gebruik maken van autoverhuur Avignon?

Hoewel het in Avignon ook mogelijk is per openbaar vervoer of taxi te reizen, biedt een auto huren bij Sixt, u meer flexibiliteit en vrijheid om de attracties van uw keuze te bezoeken. Een auto huren is de ideale oplossing als u op een comfortabele wijze deze bijzondere stad wil verkennen, met uw eigen route, tijden en gezelschap. Niet wachten op de taxi of de bus, maar een auto klaar hebben staan bij aankomst in de stad verhoogt uw reisgenot enorm. Bij Sixt autoverhuur worden alleen nieuwe auto's van maximaal een half jaar oud gebruikt. Ervaar het comfort zelf en huur een auto in Avignon.

avignon city content
Bekijk meer Bekijk minder
avignon city small

Autoverhuur Avignon

U vindt ons op maar liefst twee locaties in Avignon; op de Luchthaven (AVN) van de stad (van maandag tot en met zaterdag geopend) én zeer centraal op het TGV station aan de Place d'Europe (dagelijks geopend). Op deze twee locaties kunt u ons bezoeken en direct uw huurauto boeken, maar u kunt bij ons ook online of telefonisch reserveren, zodat de auto bij aankomst voor u klaar staat. In een prijsvergelijking voor goedkope prijzen komen wij goed uit de bus. Wij sluiten een overzichtelijke huurovereenkomst, waarbij u all-risk verzekerd bent. Ook extra opties bijboeken, zoals een navigatiesysteem, kinderzitje of extra bestuurder, is bij ons altijd mogelijk. Auto's ophalen en inleveren kan 24 uur per dag.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties