bmw 2series road autumn
Aulnat

Auto huren Aulnat – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Aulnat is zo'n typische bestemming die het best met een huurauto van SIXT Autoverhuur kan worden bereden. Het rustige centrum van Frankrijk vraagt er namelijk om om 'bereisd te worden'. Aulnat als stadje is zelf erg interessant, maar de streek Auvergne is zo rijk aan bezienswaardigheden dat de huurauto het beste vervoermiddel is. En via Sit autoverhuur in Aulnat heeft u altijd een geschikte huurauto om de streek te verkennen op de manier die u het beste past.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkope autoverhuur

Via een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's komt u er al snel achter dat een auto huren in Aulnat de beste keuze is. Allereerst is het vliegveld van Clermont-Ferrand (CFE) direct in de omgeving. Mocht u liever per trein reizen, dan kan dat ook. Aulnat heeft een centraal station dat een goede aansluiting heeft op internationale verbindingen. De autoverhuur Aulnat kunt u direct op de luchthaven van Clermont-Ferrant vinden. Daar kunt u kiezen uit een brede keuze aan auto's. Autoverhuur Aulnat heeft alleen jonge auto's die u nooit in de steek zullen laten. Desgewenst kunt u het huurpakket uitbreiden met kinderzitjes of bijvoorbeeld een navigatiesysteem om altijd ontspannen uw bestemming te bereiken.

bmw 2series road autumn
Bekijk meer Bekijk minder
car mirror girl road coast

Auto huren in Aulnat

Aulnat zelf is een rustige stad die u na een auto huren in Aulnat geheel in uw eigen tempo kunt verkennen. De oude binnenstad is goed berijdbaar en u parkeert eenvoudig uw auto en wandelt verder waar u wilt. U zit midden in een van de grootste wijngebieden van Frankrijk en dus is het ook mogelijk wijnhuizen te bezoeken. Mocht u wat flesjes mee willen nemen, dan legt u ze eenvoudig in de auto en loopt u niet de hele dag te sjouwen. Vergeet na een auto huren niet de omgeving in de Auvergne te verkennen. U maakt prachtige ritten door het ruwe landschap met zijn bergen en heuvels. Stap gerust eens uit en speel een partijtje golf of stap eens op een paard om de schitterende natuur van het gebied te verkennen. Al met al is Aulnat en omgeving een perfecte rustige bestemming om het echte Franse platteland te ontdekken.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties