Hurghada

Hurghada AUTOVERHUUR

adres

El Mohamadi Hwidak Square, 84512 Hurghada

GDS-Code: HRG

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

10:00 - 20:00

Vakanties:

10:00 - 20:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Hurghada

Wat maakt Hurghara zo speciaal?

Comfortabele auto's:

altijd een auto met climate controle.

Diverse extra’s:

Veel opties en je auto gemakkelijk upgraden.

Bereikbare locaties:

Onze autoverhuur is altijd dicht bij het vliegveld.

Flexibele afstanden:

Alle auto’s geleverd met onbeperkte kilometers.

Auto huren in Hurghara

Een autohuren van SIXT in Hurghara is geen overbodige luxe. De beste manier van verplaatsen is in je eigen huurauto. Van luxe gezinsauto tot avontuurlijke sedan. Je kunt de huurauto op een afgesproken afleverplek ophalen. Een SIXT medewerker autoverhuur in Hunghara komt dan naar het hotel of het vliegveld. Wel zo comfortabel dus. Bovendien zijn er heel veel extra’s te boeken. Een extra chauffeur bijvoorbeeld is heel prettig. Maar ook kinderstoelen of navigatie en natuurlijk airco. Als je een auto huurt in Hurghara is dat echt een must. Alvast een leuke en veilige reis gewenst.
 

Auto huren in Hurghara

SIXT locatie in Hurghara centrum

Een SIXT autoverhuur in Hurghara vind je in het centrum van de stad. In de buurt van het Hunghara Marriott Beach resort, dat aan het strand ligt en vanaf de hoofdweg makkelijk te bereiken is. Ook is het openbaar vervoer in Hunghara prima. Maar je kunt de auto natuurlijk ook op de afleverplek ophalen. Dan maak je gewoon een afspraak met de SIXT medewerker. Ophalen en retourneren gaat dus bijna vanzelf en dit kun je ook checken bij het boeken van je huurauto of in de SIXT app. Met een comfortabele huurauto uit de vloot van SIXT in Hurghara kan je reis dus niet meer fout gaan.

Ontdek Hurghada met jouw huurauto

Hurghada is een typische Egyptische badplaats. Daarom kun je er ook veel wateractiviteiten doen zoals duiken, snorkelen en surfen. Voor het echte Hurghada gevoel kun je een snorkeltocht maken of zwemmen met dolfijnen. Al deze uitstapjes kun je heel eenvoudig met je huurauto bereiken. Maar op het strand hangen mag ook.