hurghada city content
Hurghada

Auto huren Hurghada – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren bij Autoverhuur Sixt om de Egyptische badplaats Hurghada en de omgeving te verkennen. Dat is absoluut de moeite waard. Hoewel Hurghada vooral bekend staat om de mooie stranden en de prachtige locatie om te duiken, heeft het achterland veel te bieden. Met een auto rijdt u in zo`n drie uur naar de dichtstbijzijnde piramide. Een auto huren in Hurghada kan op het gelijknamige vliegveld. U kunt voordat u op vakantie gaat een prijsvergelijking voor goedkope prijzen maken. Reserveren kan via internet, een reisbureau en telefonisch.

ALLE SIXT LOCATIES

Met een auto door de woestijn

Hurghada ligt aan de Rode Zee en staat bekend als een trekpleister voor toeristen die graag duiken. De Rode Zee wordt omschreven als een paradijs onder water met bijzondere vissen en koraalriffen. Zowel beginnende als ervaren duikers kunnen in Hurghada hun hart ophalen. Ook worden er talloze duikcursussen aangeboden. Ook boven water is er van alles te doen. Een tocht op kamelen door de woestijn of een spectaculaire autorit door de woestijn. Dat kan natuurlijk onder begeleiding of u kunt zelf door de woestijn rijden. Ook een nachtelijk bezoekje aan de woestijn behoort tot de mogelijkheden. Met name `s nachts is de sterrenhemel in Egypte erg bijzonder en niet te vergelijken met Nederland. Bij Autoverhuur Hurghada kunt u de huurauto ook vastleggen voor een aantal dagen. Dat geeft u de gelegenheid om de bijzondere geschiedenis van het Afrikaanse land te ontdekken. De dichtstbijzijnde piramides liggen op ongeveer drie uur rijden van Autoverhuur Hurghada. Een bezoek aan de oude stad Luxor behoort met een goedkope autoverhuur tot de mogelijkheden en zo kunt u behalve van het heerlijke weer in Hurghada ook genieten van de historische hoogtepunten van Egypte.

hurghada city content
Bekijk meer Bekijk minder
car country

Medewerkers verzorgen pakket van a tot z

Een auto huren in Hurghada kan bij het vliegveld dat een kleine tien minuten buiten de stad ligt. U gaat op pad met een auto die niet ouder is dan zes maanden. De medewerkers van ons autoverhuurbedrijf staan u met raad en daad te woord en regelen het gehele pakket voor u, ookals u ter plaatse nog een verzekering wilt afsluiten voor een tweede bestuurder of nog een kinderstoeltje wilt regelen.

 

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties