airport generic 21
Caïro Luchthaven

Caïro Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Terminal 2+3, Cairo

GDS-Code: CAI

Openingstijden

MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Een auto huren in Cairo luchthaven: rondtoeren in een miljoenenstad

Cairo, stad der steden! U bent in de grootste stad van Afrika en bovendien is het één van de grootste steden ter wereld. Samen met Sixt kunt u de stad grondig verkennen! U bent nog aan het bijkomen van de grandeur van deze metropool. Gelukkig is het verhuurkantoor goed aangeduid: in terminal 3! Een auto huren in Cairo luchthaven is u onderdompelen in geschiedenis. Kies uw huurauto uit het aanbod dat wij hier aanbieden. U kunt makkelijk thuis reserveren, via de website of gewoon bellen naar het nummer +20-122-9086655. U kunt ook onze app voor smartphone gebruiken, dat bespaart een hoop gedoe!

airport generic 21
Bekijk meer Bekijk minder
friends car desert

Autoverhuur Cairo luchthaven: met Sixt cruisen tussen de piramides

Het is even wennen aan het drukke verkeer in Cairo maar u zult zien dat het best wel meevalt. Bezoek het Egyptisch Museum met het gouden dodenmasker van Toetanchamon. Even buiten de stad kun u uw huurauto nemen om u onder te dompelen in de bijzondere sfeer van de piramiden van Gizeh. De drukte is gezellig maar ook een tikje chaotisch. Gelukkig bent u ruim verzekerd, als u dat wilt. Naast de standaard WA-verzekering kunt u ook nog een bijkomende dekking tegen de schade nemen.

service city country

Een auto huren in Cairo luchthaven: een ervaring die je niet licht vergeet

Snel en voordelig: dat zijn de codewoorden van Sixt. We staan voor goedkope autoverhuur maar ook de extra's zijn niet duur. Zo boekt u een kinderzitje bij of een tweede bestuurder. Verzeker er in één klap ook nog de banden en de autoruiten mee. Als u nog een personen ongevallendekking afsluit kan echt niets uw reis nog verpesten! De autoverhuur in Cairo luchthaven, dat is echt klasse!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.2 / 32 Beoordelingen

Yahia I.

Great company and prices are very aggressive Mr, Mohammed ALi and Khalid Ali went above and beyond with their services and professionalism. Def will be using them Again next time im in Egypt

D J.

Great rental, very professional service and Mr. Ramon was wonderful to work with, 5 stars, thank you!

YUSEF A.

شركة محترمه تعاملت معاهم عدة مرات وحصل مني انه طاحت السيجارة على مقعد السائق واحترق جزء من المقعد واخبرت الشركة وكلم المدير وطلب مني صورة للمقعد وسامحوني فيها .

وفي المره ثانية عملوا لي ترقية للسيارة بشكل مجاني مشكلتهم التأمين الشامل عالي جدا تقريبا ثمن السيارة من التأمين ٢٠٠ ريال لصني اخر موديل

سيارتهم جميعها نظيفة وتعامله اكثر من راقي ومتعاونين .