airport generic 21
Sharm-el-Sheikh Luchthaven

Sharm-el-Sheikh Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Sharm el Sheikh Int. Airport, Sharm el Sheikh

GDS-Code: SSH

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

10:00 - 20:00

Vakanties:

10:00 - 20:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Sharm-el-Sheikh Luchthaven

Een auto huren in Sharm El Sheikh Luchthaven

Sharm El Sheikh is een van de meest bezochte vakantiebestemmingen in Egypte en dat is geheel begrijpelijk. Het vakantieoord biedt enkele van de meest schitterende stranden van Egypte, een bruisend uitgaansleven en een gastvrij onthaal door de bevolking. Het hele jaar door geniet u hier van een heerlijk warm klimaat en een heldere zee. Het openbaar vervoer netwerk is helaas heel summier en vele interessante dorpen en bezienswaardigheden worden er niet door bediend. Met een huurauto kunt u Egypte in alle vrijheid ontdekken. Het vliegveld van Sharm El Sheikh is een goede uitvalsbasis om zowel de kust als het achterland van de Sinaï te verkennen.

airport generic 21
Bekijk meer Bekijk minder
service city country1

Groot wagenpark bij de autoverhuur in Sharm el Sheikh Luchthaven

U kunt kiezen uit een groot aanbod merken en categorieën auto's bij de Sixt autoverhuur in Sharm El Sheikh Luchthaven. De servicebalie op het vliegveld is elke dag, ook op feestdagen, geopend van 9:00 tot 14:00 en van 17:00 tot 22:00. Buiten deze tijden kunt u gebruik maken van onze 24uurs ophaal- en inleverservice. Een auto huren in Sharm El Sheikh Luchthaven doet u per telefoon, via de mobiele apps of online. Onze goedkope autoverhuur biedt veilige en betrouwbare huurauto' s tegen scherp concurrerende tarieven. Heeft u vragen over de verzekering of over extra opties, schroom dan niet contact op te nemen met onze ervaren medewerkers. Sixt staat niet voor niets bekend om de uitmuntende service. Wij helpen u graag.

car country

Een auto huren en genieten van zon, zee en woestijn

Het is geruststellend gevoel om van tevoren te weten dat er een auto op u wacht bij aankomst op het vliegveld. Door een auto te huren in Sharm El Sheikh Luchthaven geniet u van alle voordelen van zelfstandig reizen. Behalve dat u flexibel bent en in eigen tempo kunt reizen, is het ook nog eens een goedkoop. Rest u alleen te genieten van deze vakantie op een plek waar zee en woestijn samenkomen.