Mainz/Wiesbaden Vrachtwagen

Mainz/Wiesbaden Vrachtwagen AUTOVERHUUR

adres

Fritz-Lenges-Str. 12, 55252 Wiesbaden, Mainz-Kastel

GDS-Code: WIE

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 19:00

ZA:

07:00 - 15:00

ZO:

08:00 - 12:00

Vakanties:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt SIXT Mainz Wiesbaden Vrachtwagen zo speciaal?

Handige locatie met SIXT:

Vlakbij afrit Mainz-Kastel ben je zo weer op de snelweg.

De vloot:

De nieuwste modellen bestelbusjes en vrachtwagens van topmerken.

Klantenservice:

Vriendelijk, Engels sprekend personeel is 24/7 bereikbaar.

Scherpgeprijsd:

Eersteklas transportvoertuigen en service voor economy prijzen.

Mainz Wiesbaden Vrachtwagen verhuur

Heb je extra ruimte nodig voor een verhuizing, goederenvervoer of een andere reden? Ons SIXT team van autoverhuur “Mainz Wiesbaden Vrachtwagen” heeft het voertuig dat jij nodig hebt. Bestelbusjes in verschillende maten en uitvoeringen zijn ideaal voor het vervoeren van je goederen. Nog meer ruimte nodig? Onze “kleine” vrachtwagens van SIXT bieden nog meer ruimte en opties om de klus te klaren. Maak het jezelf nog makkelijker met extra’s zoals navigatie, een extra bestuurder en aanvullende dekking. Reserveer de categorie die je nodig hebt en je krijgt gegarandeerd het juiste voertuig mee.

 

Mainz Wiesbaden Vrachtwagen verhuur

SIXT vestiging Mainz Wiesbaden Vrachtwagen

Neem de afrit Mainz-Kastel vanaf de snelweg. Volg daarna de Boelckestrasse/B455 richting Mainz-Kastel. Neem vervolgens de eerste afslag rechts naar de Ernst-Galonske-Strasse/Petersweg. Na ongeveer 350 meter vind je onze vestiging aan de linkerkant. Met GPS kan je Fritz-Lenges-Strasse zonder huisnummer invoeren in 55252 Mainz-Kastel. Je kunt gratis parkeren op de Ernst-Galonske-Strasse. Met openbaar vervoer zijn we bereikbaar via buslijn 33. Stap uit bij de halte "Georg-Beatzel-Strasse". Breng je voertuig weer terug naar adres Fritz-Lenges-Str. 12, Wiesbaden, Mainz-Kastel. Zo gedaan bij SIXT.

.

Ontdek Wiesbaden Mainz met jouw huurauto

Door bij autoverhuur “Mainz Wiesbaden Vrachtwagen” een voertuig te huren kan je iedere klus klaren. Als je tijd over hebt kan je meteen een bezoekje brengen aan de omgeving. De Dom van Mainz is indrukwekkend en je kan heerlijk winkelen in het middeleeuwse centrum van Mainz. Wiesbaden staat bekend om de kuuroorden, warmwaterbronnen en het prachtige Kurhaus. Genoeg te doen dus in de omgeving hier