Sleeswijk-Holstein

Huur een auto in Sleeswijk-Holstein

Huur een auto in Sleeswijk-Holstein bij SIXT en je reist in stijl. Alle luxe en comfort van premium modellen huurauto’s ervaar je voor een economy prijs. De luxe vloot van SIXT biedt je ruime keuze, zodat je altijd een passende huurauto vindt voor je volgende trip. Zo bereik je je bestemming bijvoorbeeld in een premium sedan, waarbij je kan kiezen uit handgeschakeld of automaat. Met mooi weer is een premium cabrio moeilijk te weerstaan. Van Kiel Centraal Station tot in Wedel, de SIXT medewerkers staan voor u klaar op centrale locaties.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Sleeswijk-Holstein

Huur een auto in Sleeswijk-Holstein en ga een midweek of weekend rondtoeren. Met SIXT korte termijn autoverhuur heb je je auto tot je beschikking zo lang je hem nodig hebt. Bij een lange termijnverhuur biedt SIXT je extra voordeel. Hoe lang je ook blijft, met de ruime keuze premium modellen van nog geen drie maanden oud bij SIXT autoverhuur Sleeswijk-Holstein, is de ideale SUV of stationwagen zo geboekt. Richt je auto verder in met boekbare extra’s, zodat je van alle gemakken bent voorzien. GPS wijst je de weg en wie niet alleen achter het stuur zit, die gaat voor de optie extra bestuurder.
 

SIXT diensten in Sleeswijk-Holstein

Handige tips bij bezoek aan Sleeswijk-Holstein:

One way verhuur:

huur een auto bij een van de Sleeswijk-Holstein locaties en lever hem op een andere locatie in.

Flexibele huuropties:

SIXT biedt je meer flexibiliteit met het voordeel van gratis annuleren bij de optie voor later betalen.

Autoverhuur zonder credit card Sleeswijk-Holstein:

SIXT biedt je ook andere betaalopties om zonder credit card een huurauto te reserveren.

Wat te doen in Sleeswijk-Holstein

Deze kleine Duitse deelstaat zit vol verrassende bezienswaardigheden die je verleiden tot de mooiste roadtrips. Door de unieke ligging tussen de Oostzee en de Noordzee vind je hier prachtige kustlijnen en pittoreske havenplaatsen. Van uitgestrekte natuurgebieden bij St Peter-Ording tot gezellige steden als Lubeck, er is van alles te zien.

Wat te doen in Sleeswijk-Holstein in de winter

Kom in de stemming met de kerstmarkt in Lübeck, bezoek het Viking Museum Haithabu in Sleeswijk en voel de rust in het Kieler klooster. In de winter is de Baltische kust de plek voor de perfecte winter kalmte. Van eind september tot begin november is het hier een zee van licht, met fakkels, vuurwerk en verlichting.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties