Flensburg

Flensburg AUTOVERHUUR

adres

Zur Bleiche 45, 24941 Flensburg

GDS-Code: FLF

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 18:00

ZA:

08:00 - 13:00

ZO:

09:00 - 12:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Flensburg

Wat maakt Flensburg zo speciaal?

Handige locaties:

Onze autoverhuur vind je in het zuiden van de stad.
 

Vele extra’s:

Bij SIXT kun je de huurauto makkelijk upgraden.

Flexibele afstanden:

Je krijgt altijd met onbeperkte kilometers.

Nieuwe auto's:

Je krijgt een auto, die maximaal drie maanden oud is.

Auto huren in Flensburg

Een auto huren van SIXT in Flensburg is heel makkelijk. De locatie is duidelijk aangegeven in het zuiden van de stad. Daar kun je zeer gebruiksvriendelijk je auto ophalen of retourneren. Deze vestiging heeft ook een aflevermogelijkheid. Een SIXT medewerker wacht de klant op bij ontmoetingspunt. Dit kan het vliegveld of een hotel zijn. Onze auto’s zijn allemaal nieuw. Dat geldt voor zowel een bestelbusje als een gezinsauto. En of je nu een sedan of cabriolet huurt, je kunt altijd kiezen voor allerlei extra’s, zoals navigatie, kinderstoelen of zelfs een extra chauffeur. Veel plezier in Flensburg.
 

 
 

Auto huren in Flensburg

SIXT Locatie in Flesburg-Zuid op Zur Bleiche

De locatie van SIXT autoverhuur in Flesburg vind je in het zuiden van de stad. Op Zur Bleiche 45. Dit is vlak bij de grote snelwegen. Hier kun je de auto eenvoudig ophalen en terugbrengen en ben je zowel snel in het centrum, als makkelijk de stad weer uit. Voor je verblijf in Flensburg is een auto huren dus heel comfortabel. De locatie van SIXT in Flesburg is eenvoudig te bereiken, zodat je weinig tijd verliest op je reis. Je verliest helemaal weinig tijd als de SIXT medewerker je ontmoet bij afleverpunt. Kijk bij het boeken welke mogelijkheden er zijn voor de verschillende categorieën.


 
 

Ontdek Flensburg met je huurauto

Flensburg is een gezellige Duitse havenstad. Er valt veelte beleven en je kunt alle activiteiten heel makkelijk met je huurauto bereiken. Zo is er een hele leuke steurtocht door de haven van Flensburg met GPS en radio. En de Oostzee leent zich natuurlijk voor heerlijke boottochten. Stap in je huurauto en ontdek Flensburg.