Potsdam Babelsberg

Potsdam Babelsberg AUTOVERHUUR

adres

August-Bebel-Str. 79, 14482 Potsdam-Babelsberg

GDS-Code: XXP

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 18:00

ZA:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt SIXT Potsdam Babelsberg zo speciaal?

Handige locatie:

Vlakbij het Potsdam Medienstadt Babelsberg treinstation.

Flexibele openingstijden:

Ophalen en brengen buiten openingsuren is mogelijk.

De vloot:

Een ruime vloot met nieuwe en premium modellen van de beste merken.

Scherpe prijzen:

Betaal nooit teveel voor eersteklas voertuigen bij SIXT.

Potsdam Babelsberg auto huren

In de SIXT vestiging Potsdam Babelsberg is een auto huren voordelig en eenvoudig. Je reserveert online of via de app de het voertuig dat je nodig hebt voor jouw trip, zoals een sedan of SUV. Bij SIXT krijg je gegarandeerd een voertuig mee uit de gekozen categorie. We hebben onder andere economy en compact auto’s, personenbusjes, cabrio’s en luxe sportmodellen. Wij hebben voor ieders wensen een passend voertuig beschikbaar in onze uitgebreide vloot. Vul je mobiliteitspakket aan met onder andere kinderzitjes, navigatie en een extra bestuurder. Jij gaat zonder zorgen op reis met onze service.

 

Potsdam Babelsberg auto huren

SIXT’s locatie Potsdam Babelsberg

Neem de trein naar station Griebnitzsee of de regionale exprestrein naar treinstation Medienstadt Babelsberg. Vanaf beide stations is het ongeveer 10 minuten lopen naar onze vestiging. Met de auto zijn wij ook eenvoudig te bereiken. Er zijn parkeerplekken aan de linker- en rechterkant van de August-Bebel-Strasse. Of parkeer je auto in het parkeergebied tegenover onze SIXT vestiging. De huurauto breng je naar de blauwe parkeergarage van Studio Babelsberg tegenover de SIXT vestiging. De SIXT parkeervakken zijn op de 3de en 13de verdieping. Daarna breng je de sleutels naar onze vestiging.

Ontdek Potsdam met jouw huurauto

Vanaf SIXT autoverhuur Potsdam Babelsberg kan je perfect de omgeving verkennen. Potsdam heeft vele indrukwekkende paleizen om te bezoeken. Slot Sanssouci heeft een prachtige fontein en een schitterend terras, Slot Charlottenhof met Romeinse invloeden en Slot Babelsberg in het wandelvriendelijke Babelsbergpark zijn stuk voor stuk een bezoekje waard. Ook de Brandenburger Tor mag je niet missen.