potsdam city small 1
Potsdam

Auto huren in Potsdam: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren in Potsdam is de ideale manier om de stad en haar omgeving te ontdekken. In alle vrijheid kunt u gaan en staan waar u wilt in het schitterende Potsdam. Ook in deze historische stad hebben wij een vestiging van onze goedkope autoverhuur. Onze vestiging is gunstig gelegen nabij stations. Na aankomst kunt u dus comfortabel uw auto huren en de stad zelf verkennen. Of u nu voor vakantie of zaken komt, onze autoverhuur in Potsdam heeft voor ieder doel de juiste auto ter beschikking. Van voordelige stadsauto's tot representatieve hogere middenklassers.

ALLE SIXT LOCATIES

De vele voordelen van onze autoverhuur in Potsdam

Elke dag voeren wij een prijsvergelijking voor goedkope prijzen uit. Dit betekent dat u bij ons altijd gegarandeerd huurt voor de beste prijs. Hiervoor bieden wij u minstens zoveel service als andere verhuurders. Zo kunt u voordelig een kinderzitje of een navigatiesysteem huren. Ook kunt u eenvoudig een all-risk verzekering afsluiten en ervoor kiezen een extra bestuurder in de auto te laten rijden. Wanneer u van tevoren reserveert, telefonisch of online, zetten wij de auto vast klaar. Zo bent u zo min mogelijk tijd kwijt en kunt u optimaal genieten van uw vakantie of bent u snel op uw zakelijke afspraak. De medewerkers van onze autoverhuur helpen u vriendelijk en efficiënt op weg.

potsdam city small 1
Bekijk meer Bekijk minder
potsdam city small1

Historisch en veelzijdig Potsdam

Potsdam kende zijn bloeitijd onder Frederik de Grote in de 18e eeuw. Helaas zijn veel van de gebouwen die hij heeft laten bouwen gesloopt in de DDR-tijd. Toch is nog overal de historie te voelen in Potsdam. Zowel van de grandeur van de 18e eeuw als van de typische Oost-Duitse DDR-stijl. Rij met uw huurauto bijvoorbeeld eens naar de befaamde Hollandse wijk. Een wijk, in opdracht van Frederik I gebouwd door Nederlandse werklieden, die tegenwoordig in trek is bij toeristen. Een auto huren biedt u ook de gelegenheid het nabijgelegen Berlijn te bezoeken. Met Sixt is het allemaal mogelijk!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties