München/Hotel Westin Grand

München/Hotel Westin Grand AUTOVERHUUR

adres

Arabellapark, Arabellastr. 6, 81925 München

GDS-Code: MUC

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:30 - 16:00

ZA:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt München Hotel Westin Grand autoverhuur zo speciaal?

Handige locatie:

geniet van München en laat je ophalen bij Hotel Westin Grand.

Flexibele openingstijden:

je kunt 24 uur per dag je auto terugbrengen.

Vriendelijke klantenservice:

onze medewerkers staan je in het Engels te woord.

Geweldige prijzen:

je huurt een eersteklasauto tegen een economy prijs!

München Hotel Westin Grand autoverhuur

SIXT biedt diverse vormen van autoverhuur aan: je kunt een deelauto huren maar ook gebruik maken van de klassieke autoverhuurfaciliteiten. Je kunt er bovendien voor kiezen om je geboekte auto naar een ontmoetingspunt te laten brengen, zoals in München bij Hotel Westin Grand! Een SIXT medewerker zal je dan ontmoeten met een naambordje en de gewenste auto. Wachtrijen aan de balie behoren tot de verleden tijd! Je boekt eenvoudig allerlei type huurauto’s: van sedanen coupe tot een SUV of een bestelwagen. Een extra bestuurder is snel bijgeboekt, alsook navigatie of een kinderstoeltje.
 

 

München Hotel Westin Grand autoverhuur

SIXT vestiging op München Hotel Westin Grand

München staat garant voor een heerlijk dagje of weekendje weg. Als je culturele hart opgeladen is bij deze mooie architectuur, ga je helemaal op in de typische Duitse biergartens en maak je gebruik van de vele uitgaansmogelijkheden van de stad. Wil je je reis vervolgen, dan pak je de metro en binnen een paar minuten ben je bij Hotel Westin Grand. Hotel Westin Grand ligt net buiten het centrum en naast het indrukkende Arabellapark, en is dus een ideale plek om in rust een auto te huren. SIXT München/Hotel Westin Grand autoverhuur doet de rest van het werk!

Ontdek München met jouw huurauto

München is de op twee na grootste stad in Duitsland. Je zult daarom niet alle bezienswaardigheden die de stad rijk is, te voet of fietsend kunnen zien. Daarom is een huurauto ideaal. Zo bezoek je gemakkelijk bijvoorbeeld het Olympiapark of Slot Nymphenburg. Ook als je de grotere winkelcentra wil bezoeken, zul je met de SIXT huurauto op pad gaan.