München Schwabing

München Schwabing AUTOVERHUUR

adres

Anni-Albers-Strasse 11, 80807 München

GDS-Code: MUC

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

06:00 - 20:00

ZA:

06:00 - 14:00

ZO:

08:00 - 12:00

Vakanties:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt autoverhuur München Schwabing zo speciaal?

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto terug wanneer het jou uit komt.

Nieuwe auto’s:

Onze huurauto’s worden gemiddeld om de 3 maanden verwisseld.

Klantenservice:

Onze lieve collega’s helpen je graag in het Engels op weg.

Betaalbare luxe:

Een luxe huurauto bij SIXT past in elk budget, ook dat van jou.

Autoverhuur München Schwabing

Rijd met gemak en comfort rond in een huurauto van autoverhuur München Schwabing. Verken de stad op eigen tempo in één van de voertuigcategorieën. Zo kan je kiezen uit een SUV, sedan, cabrio, compacte en economische auto’s, luxe- en sportmodellen en meer. Stel jouw huurauto tevens geheel samen met boekbare extra’s zoals een kinderzitje, extra bestuurder en extra dekking. München heeft veel te bieden en met een huurauto van SIXT rijd je in een mum van tijd naar alle bezienswaardigheden die op de planning staan.

Autoverhuur München Schwabing

SIXT locatie in München Schwabing

Je vindt SIXT autoverhuur München Schwabing dichtbij de Isar rivier. De vestiging is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Neem metrolijnen U3 of U6 en stap uit bij Münchner Freiheit, neem vervolgens tramlijn 23 en stap uit bij Anni-Albers-Strasse. Huurauto’s staan geparkeerd in de parkeergarage van het Innside Hotel. Na de huurperiode kan je het voertuig terugbrengen door dit op de parkeerplaatsen achter de vestiging te parkeren of in het Innside Hotel. Het voertuig kan 24 uur per dag worden teruggebracht. Laat de sleutels dan achter in het sleutelkastje.

Ontdek München met jouw huurauto 

Bezoek het Alte Pinakothek, één van de oudste musea ter wereld, gebouwd in 1836. Of kijk je ogen uit in het Munich Residenz. Kom tot rust in het prachtige Englischer Garten, een park in Engelse stijl. Geniet van de architectuur op het Marienplatz. Bezoek de oudste kerk van München, Sint-Petruskerk. Of bezoek het indrukwekkende Olympiapark uit 1972.