München/Hotel Bayerischer Hof

München/Hotel Bayerischer Hof AUTOVERHUUR

adres

Promenadenplatz 2-6, 80333 München

GDS-Code: MUC

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

06:00 - 20:00

ZA - ZO:

08:00 - 16:30

Vakanties:

08:00 - 16:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt Londen Stratford/Westfield Autoverhuur speciaal?

24 uur terugbrengen:

breng jouw huurauto op elk moment van de dag terug.

Handige locatie:

je vindt de vestiging gemakkelijk in het grote Westfield.

Flexibele betaaloptie:

met later betalen heb je de optie om gratis te annuleren.

Betaalbare luxe:

een huurauto dat binnen jouw budget past en van topmerken.

Londen Stratford/Westfield Autoverhuur

Ontdek het oosten van Londen met een huurauto van SIXT. Rijd op gemak rond in één van de vele beschikbare voertuigcategorieën die Londen Stratford/Westfield Autoverhuur te bieden heeft. Rijd in stijl door de straten van Londen in een Sedan, SUV, Bestelbusje, Personenbusje, Luxe & Sportmodellen en meer. Kies voor comfort en wacht niet op drukke metro’s en bussen. Tevens kan je jouw huurauto volledige afstemmen op jouw behoeftes en kan je kiezen uit boekbare extra’s. Kies bijvoorbeeld voor een kinderzitje, navigatiesysteem of extra dekking en maak jouw huurauto van SIXT compleet.

 

Londen Stratford/Westfield Autoverhuur

SIXT vestiging in Londen Stratford/Westfield

In het beroemde Westfield vind je onze SIXT vestiging. Je vindt de vestiging in The Street naast John Lewis en Marks and Spencer en onder de Gymbox en Wahaca. De vestiging is tevens goed te bereiken via het openbaar vervoer. De Central lijn, Jubilee lijn, DLR, London Overground en Stratford International stoppen bij Stratford station. Vanaf het station is een klein stukje lopen naar de ingang van Westfield. Bij de ingang volg je de borden naar parkeerplaats B. Op niveau 2 gangpad 208 verwelkomen we je graag bij SIXT. Hier kan je tevens de huurauto weer terugbrengen.

Ontdek Londen met jouw huurauto

In het centrum van Londen is natuurlijk genoeg te beleven, maar in het oosten van de stad is er ook genoeg te doen. Ga als eerste lekker shoppen in Stratford Westfield. Rijd binnen 20 minuten van naar Shoreditch, één van de hipste plekken in Londen. Bezoek ook gelijk de Columbia Flower Market of proef verschillende lekkernijen op Broadway Market.