Kempten (Allgäu)

Kempten (Allgäu) AUTOVERHUUR

adres

Rosenauberg 3, 87437 Kempten (Allgäu)

GDS-Code: ZNS

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 16:00

ZA:

08:00 - 12:00

ZO:

10:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Kempten (Allgäu)

Wat maakt de SIXT Kempten vestiging zo speciaal?

Uitgebreid aanbod:

Gaande van economy’s tot sedan’s en SUV’s tot sportmodellen.

Teruggave wanneer het je past:

Je kunt je prachtige huurauto 24/7 terugbrengen.

 

Perfecte uitvalsbasis:

De SIXT vestiging ligt net naast de autosnelweg.

Scherpste prijs:

Je hoeft niet diep in je buidel te tasten voor de autoverhuur.

Auto huren Kempten

Kempten is de meest ondergewaardeerde Duitse stad, maar toch moet je deze historische city op je lijstje zetten omwille van o.a. de impressionante Sint Lorenz Basiliek en het Residenzpaleis. Met de SIXT autoverhuur Kempten wordt het ontdekken van de stad gemakkelijk. Dankzij het groot aanbod aan auto’s, kun je bijvoorbeeld met een vriend(in) in een compact de smalle winkelstraatjes doorrijden of in een personenbus met de familie de alpenwereld verkennen. Je kunt de wagen personaliseren met een GPS, kinderstoelen en de extra bestuurder mogelijkheid, waardoor die perfect bij je vakantie past.

 

Auto huren Kempten

SIXT vestiging in Kempten

De autoverhuur Kempten is zeer handig voor reizigers en dit omwille van verschillende redenen. Zo liggen wij dichtbij de autosnelweg, waardoor je ons gemakkelijk kunt bereiken en waardoor je snel de onvergetelijke stad kunt verkennen. Neem de afslag 309 en je bent in een instant bij SIXT. Wij hebben een zeer ruime autocatalogus, waardoor wij zeker de perfecte auto ter beschikking hebben voor je vakantie. Als je vakantie er dan jammer genoeg opzit, kun je je huurwagen zeer gemakkelijk terugbrengen. Gewoon even parkeren op onze parking en je sleutels teruggeven aan onze vriendelijke medewerkers.

Ontdek Kempten in je huurauto

Kempten staat bekend omwille van de immense Sint Lorenz Basiliek. De Sint-Laurentiuskerk was vroeger een Benedictijnse kloosterkerk en tegenwoordig is het fantastische parochiekerk. De kerk ligt naast het Residenzpaleis, dat een van de meest prachtige plaatsen van de stad is omwille van de gerestaureerde look. Vanuit Kempten kun je kasteel Linderhof, kasteel Neuschwanstein en Füssen bezoeken.