city kempten content
Kempten (Allgäu)

Auto huren in Kempten (Allgäu): Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bent u voor een zakenreis of vakantie in Kempten (Allgäu)? Dan kan een huurauto handig van pas komen. We heten u van harte welkom bij onze centraal gelegen autoverhuur, waar u terechtkunt voor diverse soorten premium voertuigen. Zo rijdt u altijd in stijl verder!

ALLE SIXT LOCATIES

De prachtige binnenstad van Kempten (Allgäu)

Als u wegrijdt vanaf onze autoverhuur in Kempten, is de eerste belangrijke bezienswaardigheid al binnen vijf minuten in zicht. Dat is namelijk de Sint Lorentzbasiliek in het oude centrum, die voor veel mensen op zichzelf al genoeg reden is om deze stad te bezoeken. Het is aan te raden om uw auto even neer te zetten op het nabijgelegen parkeerterrein, want deze kerk is niet alleen van buiten prachtig om te zien. U kunt dit ook nog heel even uitstellen, want op weg hiernaartoe rijdt u ook langs het archeologische park Cambodunum, dat een prachtig inkijkje biedt in de Romeinse geschiedenis van Kempten. Bent u meer in de stemming voor iets moderners? Rijdt dan juist nog enkele minuten verder naar het Forum, een zeer groot winkelcentrum.

city kempten content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country1

Goedkoop een auto huren in Kempten Allgaeu met Sixt autoverhuur

Sixt is het grootste autoverhuurbedrijf van Duitsland, en daarom hoeft u nooit ver te zoeken als u een auto huren wilt. Onze autoverhuur in Kempten heeft een zeer centrale ligging, waardoor de belangrijkste plaatsen in deze stad uitstekend bereikbaar zijn. U kunt hier auto's, stationwagens en busjes huren. Het is zeer eenvoudig om het voertuig van uw keuze te reserveren, want we hebben diverse kanalen voor u beschikbaar gesteld. Zo kunt u ons telefonisch bereiken, maar ook via internet. Reserveren kan zelfs met uw smartphone of smartwatch op deze website of de app. Op die manier kunt u altijd een auto huren in Kempten, waar u ook bent!

sights city country2

Optimaal profiteren van een huurauto in Kempten (Allgäu)

Zo heeft u de auto dus nog amper nodig gehad. Maar om diverse andere bezienswaardigheden ook snel en comfortabel te kunnen bereiken, is de auto beslist een pré. De fraaie heuvelachtige natuur in de omgeving is bijvoorbeeld behoorlijk ver van de stad. Zo is het bekende Kemptener Woud een aanrader, op ongeveer twintig minuten rijden. En een halfuurtje vanaf Kempten vindt u een zeer grote visvijver, de Rottachsee, die zelfs voor internationale wedstrijden wordt gebruikt. En als u liever op een wat minder inspannende manier van de natuur geniet, is een toertochtje langs de buitenwegen ook erg leuk.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties