Hamburg-Altona/Stresemannstr.

Hamburg-Altona/Stresemannstr. AUTOVERHUUR

adres

Stresemannstr. 364, 22761 Hamburg

GDS-Code: HAM

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

06:00 - 20:00

ZA:

06:00 - 14:00

ZO:

08:00 - 12:00

Vakanties:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt Hamburg-Altona/Stresemannstr vestiging speciaal?

Voor ieder wat wils:

Wij hebben zeker een huurauto die aan al je wensen voldoet.

24/7 teruggave van auto:

Breng je voertuig terug wanneer het in je schema past.

Eenvoudig te bereiken:

SIXT ligt naast het Diebsteich station en de autosnelweg.

Concurrentiële prijzen:

Je betaalt een eerlijke en niet te kloppen huurprijs.

Auto huren Hamburg-Altona/Stresemannstr

Wil je Hamburg op een zeer persoonlijke en gemakkelijke manier verkennen? Gebruik de SIXT auto huren Hamburg-Altona/Stresemannstr optie om je perfecte vakantievoertuig te huren. Wil je naar het Festland Baederland gaan? Huur dan een SIXT familie SUV. Ben je met een vriend, vriendin of geliefde op vakantie om met twee de hippe wijk te gaan ontdekken? Kies dan voor een van onze compacte of cabrio’s. Wij hebben ook economy’s, sedans, luxe & sportmodellenen en bestel -en personenbusje als je dan nog een GPS, een paar kinderstoelen of extra bestuurder optie toevoegt, wordt je wagen compleet.

 

Auto huren Hamburg-Altona/Stresemannstr

Hamburg-Altona/Stresemannstr SIXT vestiging

Wil je een auto huren Hamburg-Altona/Stresemannstr? Dan gaat dit zeer eenvoudig. Je kunt je voertuig namelijk bestellen via onze applicatie, het telefoonnummer of de website. De huurprijs die bij het reserveren verschijnt, is de uiteindelijke prijs. Er komen geen extra kosten bij. Ook het afhalen of terugbrengen van je wagen verloopt vlot. Dit is omdat de SIXT autoverhuur Hamburg-Altona/Stresemannstr vestiging dichtbij het Diebsteich station en de autosnelweg (neem de afslag nabij de Bornkampsweg) ligt. Als je je wagen inlevert, moet je die op onze parking parkeren en je autosleutels afgeven.

Wat te bezoeken in Hamburg-Altona?

Hamburg-Altona is de perfecte stad voor zowel geschiedenisliefhebbers als uitbundige vakantiegangers. Heb je een voorliefde voor impressionante en geschiedkundige plaatsen? Zet dan de Hamburger Rathaus, Altona City Hall en Joodse begraafplaats op je lijstje. Ben je meer te vinden voor de moderne kant van de stad? Bezoek dan de Olivia Show Club, Beatles tour en de diverse opzwepende bars.