Erding

Erding AUTOVERHUUR

adres

Rennweg 26, 85435 Erding

GDS-Code: MUC

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 13:00

ZA:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt autoverhuur Erding zo speciaal?

Kies een topmerk:

Jij verkent de stad en omgeving in een BMW, Audi of Mercedes.

24/7 klantenservice:

Medewerkers staan dag en nacht klaar om jou te helpen.

Blijf flexibel:

Kies om later te betalen en wijzig jouw boeking kosteloos.

Nieuwe vloot:

Kies uit diverse autos, die niet ouder zijn dan drie maanden.

Autoverhuur Erding

Gelegen in Beieren ligt het knusse stadje Erding. Deze stad en omgeving lenen zich goed voor tochtjes met de auto, dus zoek nu jouw auto uit bij de diverse vloot van SIXT autoverhuur Erding. Van sedans, SUV’s en stationwagens tot busjes voor als je met een groep op reis gaat; iedere bestuurder vindt hier een comfortabele auto. Jij stemt jouw boeking nog meer op jouw wensen af door het boeken van één van de extra’s, zoals features als parkeerhulp en stoelverwarming, of een extra bestuurder. En dat laatste ga je nodig hebben in deze omgeving die bekend staat om zijn weizen bier.

 

Autoverhuur Erding

SIXT’s locatie in Erding

Voor autoverhuur Erding werkt SIXT met een Meet & Greet Service, waarbij jij met een SIXT medewerker op een vooraf afgesproken plek afspreekt. Je kunt tijdens je reservering aangeven, waar jij jouw auto wilt ophalen. Ook voor teruggave van de auto kun je de betreffende plek van te voren bij SIXT aangeven, waarbij je de auto bij een medewerker in kunt leveren. Het blijft uiteraard mogelijk om naar het SIXT kantoor de komen, deze is gelegen aan Rennweg. Je kunt je auto ook inleveren op de parkeerplaats achter het gebouw. Inleveren is 24/7 mogelijk.

Ontdek Erding met jouw huurauto

In de stad van het weizen bier mag een bezoek aan een lokale brouwerij natuurlijk niet ontbreken. Bij de Erdinger brouwerij krijg jij te zien hoe dit heerlijke bier gebrouwen wordt en na afloop mag er natuurlijk geproefd worden. Haal de volgende dag een frisse neus in het rustige en groene Stadtpark.