dortmund city content
Dortmund

Auto huren in Dortmund: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Dortmund, de mooie, oude en klassieke stad in Noordrijn-Westfalen, staat bekend om haar imposante gebouwen en torens. Aangezien Dortmund vele bezienswaardigheden heeft, is het verstandig een huurauto te huren bij autoverhuur bedrijf SIXT. Autoverhuur Dortmund staat bekend om haar scherpe prijzen en goede kwaliteit auto's. Met een auto bent u dan ook snel bij de Reinoldus kert, de waterburchten of het klassieke Opernhaus. Wachten op bussen en treinen is dan niet meer nodig en u bepaald zelf waar u heen rijdt of hoe lang u ergens blijft kijken. Afhankelijk van groepsexcursies of het openbaar vervoer bent u dus niet meer!

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur Dortmund - altijd op de juiste plaats

Met vestigingen over de hele wereld, kunt u bij ons altijd een auto huren. Met de Prijsvergelijking voor goedkope prijzen, bent u er zeker van dat u de goedkoopste keuze maakt. Met de goedkoopste keuze levert u zeker niet in op kwaliteit en service, aangezien dit bij ons hoog in het vaandel staat. Wij verhuren uitsluitend auto's van goede kwaliteit die voldoen aan de veiligheidseisen. U kunt ons kantoor vinden op de luchthaven van Dortmund (DTM). Door onze ruime openingstijden kunt u altijd bij ons terecht. Ook het reserveren van een auto kan eenvoudig. Om een auto te huren in Dortmund kunt u langs ons kantoor lopen, maar u kunt ook bellen of contact leggen via website. Zo bent u er zeker van dat uw auto op u staat te wachten zodra u land.

dortmund city content
Bekijk meer Bekijk minder
dortmund city small3

Goedkope autoverhuur in Dortmund

Wij staan bekend om onze goedkope prijzen, goede service en nieuwe auto's. Een auto huren is bij ons zeer eenvoudig en onze auto's zijn maximaal een half jaar oud. Bovendien is het mogelijk diverse extra's bij te boeken, zoals een kinderzitje, een tweede bestuurder of een navigatiesysteem. Op deze manier kunt u uw auto perfect op uw behoeften afstemmen, zodat u onbezorgd kan gaan genieten van een welverdiende vakantie, een rustige zakenreis of een gezellige stedentrip. Een ding weet u zeker; bij ons bent u aan het goede adres!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties