Recklinghausen

Recklinghausen AUTOVERHUUR

adres

Christine-Englerth-Str. 52, 45665 Recklinghausen

GDS-Code: ZPL

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 16:30

ZA:

08:00 - 10:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt SIXT Recklinghausen zo speciaal?

Handige locatie:

Eenvoudig te bereiken vanaf de A2 en openbaar vervoer.

Ruime vloot:

Premium modellen van topmerken en gemiddeld slechts 3 maanden oud.

 

Flexibele openingstijden:

Ophalen en terugbrengen buiten openingsuren mogelijk.

Scherpgeprijsd:

Geniet van betaalbare luxe met onze voordelige prijzen.

Recklinghausen auto huren

In de SIXT vestiging van Recklinghausen is een auto huren voordelig en eenvoudig. Er is altijd een voertuig in onze vloot die past bij jouw wensen. Groepen maken gebruik van de extra ruimte die onze SUV’s en personenbusjes te bieden hebben. Heb jij al die ruimte niet nodig, dan hebben we economy, compact en sedan opties voor jou. Wil je extra comfort of stijl, bekijk dan ook zeker onze cabrio’s, luxe en sportmodellen. Voeg de extra’s die je nodig hebt simpel toe aan je reservering. Kinderzitjes, navigatie en een extra bestuurder behoren onder andere tot de opties.

 

Recklinghausen auto huren

SIXT’s locatie Recklinghausen

Vanaf de A2 neem je de afrit Recklinghausen Ost. Kom je vanaf Oberhausen dan sla je linksaf, vanaf Dortmund sla je rechtsaf. Volg de weg tot je aan het einde bij een T-splitsing komt en ga naar rechts. Sla bij de tweede weg af naar rechts de Christine-Englerth-Str. in. Na 50 meter vind je onze SIXT vestiging aan de linkerzijde. Via openbaar vervoer zijn we bereikbaar met bus 288 en 213 richting Suderwich vanaf station Recklinghausen. Stap uit bij halte Suderwicherstr. 100. Loop richting de verkeerslichten voor 200-300 meter en sla rechtsaf. Na 50 meter zie je onze vestiging aan de linkerkant.

Ontdek Recklinghausen met jouw huurauto

Vanaf SIXT autoverhuur Recklinghausen kan je in comfort de omgeving ontdekken. Het Ikonen museum herbergt enkele bijzondere items met zorg samengebracht. Voor een tijdreis over elektriciteit breng je een bezoekje aan het Umspannwerk Recklinghausen museum. Verse seizoensproducten vind je op de “Wochenmarkt am Rathaus”. Vanaf onze vestiging ben je ook zo in Dortmund of Oberhausen.