Bremen Überseestadt

Bremen Überseestadt AUTOVERHUUR

adres

Konsul-Smidt-Str.20-Schuppen I, 28217 Bremen

GDS-Code: BRE

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 16:00

ZA:

08:00 - 12:00

ZO:

09:00 - 12:00

Vakanties:

09:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Bremen Überseestadt

Wat maakt autoverhuur Bremen Überseestadt zo speciaal?

Betaalbare luxe:

Je vindt hier comfortabele, luxe auto’s tegen economy prijzen.

Nieuwe vloot:

Welk voertuig jij ook kiest, hij is nooit meer dan 3 maanden oud.

24/7 klantenservice:

Een Engelssprekende staff staat dag en nacht voor je klaar.

Aanbod van topmerken:

Verken de stad in luxe Duitse stijl in een BMW.

Bremen Überseestadt auto huren

Centraal gelegen in vrije hanzestad Bremen vind je de SIXT autoverhuur Bremen Überseestadt. Er is geen beter beginpunt dan deze plek om jouw bezoek aan Bremen en omgeving te beginnen. Alhoewel het de kleinste deelstaat van Duitsland is, voelt het in Bremen alsof je je bevindt in een bruisende metropool. In jouw stationwagen, SUV of sedan ontdek jij zelf wat hier allemaal te doen is. Of geniet van extra luxe in een premium auto of sportauto. Maak jouw reis extra aangenaam met een dieselauto en comfort features, zoals parkeerhulp en stoelverwarming.

Bremen Überseestadt auto huren

SIXT vestiging in Bremen Überseestadt

Autoverhuur Bremen Überseestadt is gelegen aan de Konsul-Smidt-Strasse 20. Kom je met het OV? Bushalte Bremen Schuppen 1 is gelegen op loopafstand van de vestiging. Kom je met de auto? Neem de afrit Überseestadt tot de Hansator straat. Volg deze ongeveer 500 meter en sla rechtsaf naar de Konsul-Smidt-Strasse en je vindt het SIXT kantoor na 800 meter aan je linkerkant. Bij teruggave parkeer je de auto weer op de SIXT parkeerplaats. We bieden een 24/7 teruggave dienst, dus dit kan ook buiten openingstijden. Je doet de sleutel dan in de box naast de ingang van het kantoor.

Ontdek Bremen met je huurauto

Op en rondom het historische Marktplatz vind je in Bremen veel historie, kunst, cultuur en architectuur. Neem de tijd om hier rond te struinen en je ogen de kost te geven. Wie gek is op flora, rijdt naar Botanika. In deze botanische tuinen vind je de op een na grootste rhododendrons collectie ter wereld. Die moet je gezien, en geroken, hebben.