Bremen

Auto huren Bremen

Historie, cultuur en heel veel gezelligheid, dat vind je in de levendige hanzestad Bremen. Maar niet alleen in de stad zelf, maar ook in de omgeving vind je de aanstekelijke Noord-Duitse sferen. Huur een auto in Bremen en ga het zelf ontdekken. Tour rond in de nieuwste sedans en SUV’s en geniet van de service die SIXT jou biedt. Zo kun je onze vriendelijke medewerkers 24/7 bereiken en lever jij je auto in wanneer jij maar wilt, ook buiten openingstijden. Je vindt onze locaties op praktische plekken in Bremen, waardoor je ons eenvoudig kunt bereiken en direct met je auto op weg kan naar je volgende bestemming.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Bremen

Laat de wind tijdens een romantisch weekend weg door jullie haren waaien in een luxe cabrio of neem het hele gezin twee weken mee op reis door Noord-Duitsland in een premium stationwagen. Voor de kleintjes kun je een auto huren in Bremen met kinderzitjes, zodat de hele familie veilig en comfortabel op weg kan. Met onze comfort features maak jij de trip nog behaaglijker. Geniet van stoelverwarming, doe je voordeel met onze parkeerhulp en stream je muziek met de bluetoothfuncties. Dat wordt een gezellige rit.

 

SIXT diensten in Bremen

Handige tips bij bezoek aan Bremen

Houd rekening met een toeslag:

Bij auto huren in Bremen wordt aan bestuurders onder de 23 jaar een toeslag in rekening gebracht.

Minimumleeftijd:

De bestuurder dient minimaal 18 jaar te zijn. De minimumleeftijd kan per voertuig verschillen en voor sommige auto’s dus hoger liggen.

Neem geldige documenten mee:

Wanneer je de auto ophaalt, dien je een geldig rijbewijs en een geldig identiteitsbewijs of paspoort te laten zien.

Wat te doen in Bremen

Ben je benieuwd naar de rauwe tegenhanger van het knusse Bremen? Neem dan de auto naar Bremerhaven. Hier vind je een grote haven, evenals een grote rijkdom aan musea en architectuur. Voor zowel jong als oud is het Klimahaus een fantastisch museum om je tijd in door te brengen. Hier maken jullie een levendige reis door alle klimaatzones van de wereld.

Wat te doen in Bremen in de winter

Ben je een groot liefhebber van kunst? Breng in Bremen dan een bezoek aan het Museum voor Moderne Kunst. Hier vind je een veelzijdige verzameling internationale kunst, van 1960 tot heden. Bijna alle stukken zijn afkomstig uit privécollecties. Er nog geen genoeg van gekregen? Aanschouw dan prachtige Europese schilder- en beeldhouwwerken van de afgelopen 600 jaar. Je vindt ze in de Kunsthalle.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties