Berlijn Reinickendorf

Berlijn Reinickendorf AUTOVERHUUR

adres

Scharnweberstr. 140, 13405 Berlin

GDS-Code: BER

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

06:00 - 20:00

ZA:

08:00 - 14:00

ZO:

10:00 - 14:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt de Berlijn Reinickendorf vestiging zo speciaal?

Flexibele openingsuren:

Breng je auto terug wanneer het in je reisschema past.

Gloednieuwe auto’s:

Bij ons vind je voertuigen van maximaal drie maanden oud.

Eenvoudig huren:

Je auto gemakkelijk boeken via onze app, website of telefoon.

Voor ieder wat wils:

Je vindt het perfecte voertuig in onze grote autocollectie.

Berlijn Reinickendorf Autoverhuur

In Berlijn om diens verbazingwekkende geschiedenis op je eigen tempo te ontdekken? Huur dan een voertuig met de Berlijn Reinickendorf autoverhuur. Dankzij de SIXT auto’s uit categorieën zoals compact, economy, sedan, luxe & sportmodellen, bestelbusje, SUV, personenbusje en cabrio is er steeds een auto die bij je past. Op zoek naar een compacte auto voor de smalle straatjes of naar een luxevoertuig om de hippe streetart te ontdekken? Met SIXT vind je de meest geschikte auto. Je voertuig en vakantie worden nog beter dankzij extra’s zoals een navigatiesysteem, extra bestuurder en kinderstoelen.

Berlijn Reinickendorf Autoverhuur

SIXT vestiging op Berlijn Reinickendorf

De Berlijn Reinickendorf autoverhuur is voortreffelijk omwille van onze moderne auto’s, scherpe prijzen en centrale ligging. Wij liggen op vijf minuten wandelen van U Kurt-Schumacher-Platz en metrolijn U6. Kom je aan met het vliegtuig? Neem dan de U9 naar de U Leopoldplatz en stap daar over op de U6. Met de bus aangekomen? Stap de U Osloer Straße op en volg dezelfde route als je geland zou zijn op de luchthaven. Toegekomen met de trein? Neem de U5 naar de U Unter den Linden en stap de U6 op. Je auto terugbrengen gaat nog gemakkelijker. Gewoon je voertuig parkeren en je sleutels afgeven.

Ontdek Berlijn met je SIXT huurauto

Wil je de prachtige natuur van Berlijn ontdekken? Rij dan naar de wondermooie parken Schillerpark en de Jungfernheide. Op vakantie met je kinderen? Dan heb je geluk want rondom de SIXT vestiging vind je diverse speelplaatsen. Van het overheerlijk eten van Duitsland genieten? Dan is het aan te raden om naar de Luxemburger Str. te rijden want daar vind je veel restaurants en bars dichtbij elkaar.