Augsburg Centraalstation

Augsburg Centraalstation AUTOVERHUUR

adres

Halderstr. 29, 86150 Augsburg

GDS-Code: MUC

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

06:00 - 20:00

ZA:

06:00 - 14:00

ZO:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Augsburg Centraalstation

Wat maakt autoverhuur Augsburg Centraal Station zo speciaal?

Handige locatie:

Je vindt de vestiging op het plein voor het centraal station.

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto terug wanneer het jou uitkomt.

Nieuwe auto’s:

Rijd in een huurauto die gemiddeld niet ouder is dan 3 maanden.

Kies voor later betalen:

En krijg de optie om jouw boeking gratis te annuleren.

Autoverhuur Augsburg Centraal Station

Ontdek het Duitse Augsburg met een huurauto van SIXT. Met onze handig gelegen locatie vlakbij het centraal station heb je bij autoverhuur Augsburg Centraal Station keuze uit vele verschillende voertuigcategorieën. Zo kies je onder andere uit een SUV, sedan, personnenbusje, cabrio en luxe- en sportmodellen. Met een ruim aanbod ben je dus verzekerd dat jouw gekozen voertuigcategorie ook beschikbaar is bij aankomst. Boek gemakkelijk online of telefonisch en krijg tevens de keuze om boekbare extra’s zoals een kinderzitje, gps of extra bestuurder toe te voegen.

Autoverhuur Augsburg Centraal Station

SIXT locatie op Augsburg Centraal Station

Je ontdekt vanaf het centraal station op eigen tempo en gemak Augsburg met SIXT. Autoverhuur Augsburg Centraal Station vind je op de begane grond in het Bohus Centrum tegenover het centraal station. Na je verblijf in Augsburg kun je de huurauto terugbrengen door het voertuig in het ABC-Bohus-Center-Parkhaus te parkeren. Je vindt de SIXT parkeerplekken in de kelderverdieping, niveau C2 en D. Indien je de huurauto buiten openingstijden wilt terugbrengen kan dit door de sleutels in het sleutelkastje gelegen in de parkeergarage achter te laten.

Ontdek Augsburg met jouw huurauto

Augsburg is één van de oudste steden van Duitsland. Je vindt hier daarom vele fraaie historische gebouwen. Bezoek bijvoorbeeld het Schaezlerpalais; een paleis met een indrukwekkend interieur en vele prachtige schilderijen. Of pluk jouw eigen kruiden in de kruidentuin Kräutergarten am Roten Tor. Bezoek het Brechthaus museum waar je kan leren over het leven van de schrijver Bertolt Brecht.