augsburg city content
Augsburg

Auto huren Augsburg: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren bij de autoverhuur van SIXT in Augsburg is eenvoudiger dan u denkt. U vindt onze autoverhuur aan Haunstetter Strasse 112 in Augsburg. Op deze website staan de openingstijden van de balie aangegeven. Houdt u niet van in rij staan, boek dan online een auto of bel ons. Online boeken kan via deze website of uw mobiele telefoon. U kiest de soort auto, de afhaal- en terugbrenglocatie en de extra's. Wij doen de rest. Wij begrijpen dat u 24/7 over een auto moeten kunnen beschikken. Het afhalen en inleveren van een auto bij de autoverhuur in Augsburg kan dan ook op alle uren en alle dagen van het jaar, dus ook op zaterdag, zondag en feestdagen. Ontdek dat een auto huren bij SIXT niet alleen eenvoudig, maar ook voordelig is. Maak een prijsvergelijking voor goedkope prijzen van huurauto's!

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren en Augsburg ontdekken

Wist u dat de Augsburg een van de oudste steden van Duitsland is? Beleef de geschiedenis van deze stad in de voormalige abdijkerk St. Ulich und Afra en de schitterende Maximilianstrasse met panden uit de renaissance. Bewonder de 53 woningen van de oudste sociale woonwijk ter wereld (Függerei, 1521). Ontdek dat Augsburg in de middeleeuwen een financieel centrum was en in de 18e eeuw een bloeiende textielhandel had. Ontmoet de gastvrije Augsburgers en maak kennis met de Beierse keuken, de wijn en het bier. En hebben al deze prachtige producten u nieuwsgierig gemaakt naar de herkomst, maak dan een onvergetelijke autorit door het prachtige Beieren. Geniet van de adembenemende vergezichten en alle extra's van uw huurauto van de goedkope autoverhuur in Augsburg!

augsburg city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Autoverhuur in Augsburg betekent service en extra's

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Of u nu een sportauto of een cabrio heeft gehuurd, op +31(0)23-5698656 of de Nederlandse hotline zijn wij 24/7 bereikbaar. Uiteraard zijn al onze auto's verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid. Is dat voor u niet genoeg, dan kunt u de verzekering tot een all-risk verzekering aanvullen. Een navigatiesysteem en een kinderzitje kunnen als extra worden bijgeboekt. Hetzelfde geldt voor een dieselmotor, een automaat en winterbanden. Als u ook een ander wilt laten rijden, geef dan een extra bestuurder tegen een geringe meerprijs door. Wilt u meer over onze service en extra's weten, kijk dan op onze website of neem telefonisch contact met ons op!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties