San José Luchthaven

San José Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Oficentro Plaza aeropuerto C3, Alajuela

GDS-Code: SJO

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

06:00 - 22:00

Vakanties:

06:00 - 18:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van San José Luchthaven

Wat maakt San Jose zo speciaal?

Prima locaties:

Vanaf de luchthaven San Jose de omgeving ontdekken.

Kosteloos annuleren:

Wijzig je boeking gratis bij ons en betaal achteraf.

Altijd luxe auto’s:

Voor weinig extra huur je gewoon een A-klasse auto.

 

Perfecte service:

Onze medewerkers spreken Engels en zijn 24/7 bereikbaar.

San Jose luchthaven autoverhuur

Van harte welkom op de luchthaven van San Jose. Het aanbod van San Jose autoverhuur is ruim. Kies bijvoorbeeld een comfortabele sedan of een avontuurlijke Pick-up truck, die heel geliefd zijn en perfect om door het land te rijden. Maar ook de gezinsauto’s van SIXT zijn erg goed. Daarnaast kun je kiezen uit diverse extra’s, zoals kinderstoelen, navigatie, maar ook bijvoorbeeld een chauffeur extra. Kortom, op de luchthaven van San Jose is autoverhuur van SIXT  de start van een uitstekende reis. Dus maak je geen zorgen.

 

San Jose luchthaven autoverhuur

SIXT locatie op luchthaven van San Jose

Op de luchthaven van San Jose (SJO) vind je heel snel de locatie van SIXT autoverhuur. Het ligt aan de oostkant van het vliegveld en wordt duidelijk aangegeven bij aankomst. Check of dit binnen de openingstijden valt. Daarna kun via de Inter American Highway de stad San Jose in twintig minuten te bereiken. En na je bezoek kun je je huurauto altijd 24/7 op het terrein bij de SIXT locatie achterlaten. Ons team staat al voor je klaar. Check dit vooraf op de site of via de SIXT app. De mensen en het assortiment van de SIXT vloot op de luchthaven zorgt voor jouw perfecte vakantie.

Ontdek San Jose in je huurauto

San Jose is de hoofdstad van Costa Rica. Het aangename klimaat zorgt meteen voor de juiste stemming. Of je nu zakelijk of voor vakantie reist. Breng meteen een bezoek aan de Catedral Metropolitana of het opvallende Museo del Jade. Wie van Midden-Amerikaanse cultuur houdt, moet naar het Mercado Central om van de mensen en hun leven te genieten. Dat is zeer de moeite waard en heel makkelijk te bereiken in je huurauto. Tenslotte vind je in de omgeving van San Jose nog de bijzondere Irazu vulkaan, veel natuur en stranden en de oude stad Cartago met zijn mooie basiliek.