BWM car villa spring
San José

Auto huren in San José: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Op het eerste gezicht lijkt de hoofdstad van Costa Rica alleen maar druk en rumoerig. Toch is er veel schoonheid en avontuur te ontdekken als u er met de auto op uittrekt. SIXT autoverhuur heeft een vestiging in San José waar u een huurauto in verschillende categorieën kunt huren. Reserveer bijvoorbeeld een stationcar, een stadsautootje, een cabrio of een busje om de stad en de omgeving te verkennen. SIXT biedt lage tarieven en een ruime keuze!

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop een auto huren in San José

Als u een huurauto in San José wilt ophalen, kunt u deze thuis al selecteren. Doe dit via de website of de app. U ziet dan de modellen die wij u daar aan kunnen bieden. Accessoires kunt u apart bijbestellen. Zo betaalt u nooit voor iets wat u niet nodig heeft, en kunnen we de prijzen laag houden. Mail of bel als u niet zeker weet welke accessoires u nodig heeft. U kunt natuurlijk ook met het personeel ter plaatse overleggen. Ze zijn u graag van dienst als u uw auto komt ophalen in San José. Houdt u er wel rekening mee dat Sixt nooit een specifieke auto kan garanderen. Mocht de auto van uw keuze echter onverhoopt niet beschikbaar zijn bij de desbetreffende autoverhuur vestiging, dan zorgen we ervoor dat er een vergelijkbaar model voor u klaar staat.

BWM car villa spring
Bekijk meer Bekijk minder
car sunset trip

Veilig rondrijden dankzij onze autoverhuur in San José

Arriveer met het vliegtuig op Juan Santamaría International Airport (SJO). Hier neemt u een officiële taxi of een shuttlebus naar de 20 kilometer verder gelegen hoofdstad waar u een auto kunt huren. Met een huurauto in San Jose bent u ervan verzekerd dat u veilig en comfortabel door de stad kunt rijden. Het openbaar vervoer is in een grote, vreemde stad immers vaak erg complex en onoverzichtelijk. Maak van de gelegenheid gebruik om het goudmuseum op de Plaza Cultura te bezoeken. Omdat de millennia-oude goudschatten van onschatbare waarde zijn, is de beveiliging hier extreem streng. Laat uw tassen dus achter in de museumkluisjes.

couple driving road

Voordelig Costa Rica verkennen dankzij Sixt autoverhuur

Een auto huren in San José is ideaal voor uitstapjes. De snelweg loopt rechtstreeks naar Punta Arenas, zodat u in een uur op het strand ligt. Hier kunt u ook de Rainforest Skywalk boeken, waarbij u over loopbruggen hoog door de jungle loopt. Een onvergetelijke ervaring!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties