Auto huren in San Jose

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in San Jose

*De prijzen zijn berekend op 29.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij San José (Costa Rica) Luchth., beginnend op 05.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf San Jose

Auto huren in San José: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in San José: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Op het eerste gezicht lijkt de hoofdstad van Costa Rica alleen maar druk en rumoerig. Toch is er veel schoonheid en avontuur te ontdekken als u er met de auto op uittrekt. SIXT autoverhuur heeft een vestiging in San José waar u een huurauto in verschillende categorieën kunt huren. Reserveer bijvoorbeeld een stationcar, een stadsautootje, een cabrio of een busje om de stad en de omgeving te verkennen. SIXT biedt lage tarieven en een ruime keuze!
Goedkoop een auto huren in San José

Goedkoop een auto huren in San José

Als u een huurauto in San José wilt ophalen, kunt u deze thuis al selecteren. Doe dit via de website of de app. U ziet dan de modellen die wij u daar aan kunnen bieden. Accessoires kunt u apart bijbestellen. Zo betaalt u nooit voor iets wat u niet nodig heeft, en kunnen we de prijzen laag houden. Mail of bel als u niet zeker weet welke accessoires u nodig heeft. U kunt natuurlijk ook met het personeel ter plaatse overleggen. Ze zijn u graag van dienst als u uw auto komt ophalen in San José. Houdt u er wel rekening mee dat Sixt nooit een specifieke auto kan garanderen. Mocht de auto van uw keuze echter onverhoopt niet beschikbaar zijn bij de desbetreffende autoverhuur vestiging, dan zorgen we ervoor dat er een vergelijkbaar model voor u klaar staat.
Veilig rondrijden dankzij onze autoverhuur in San José

Veilig rondrijden dankzij onze autoverhuur in San José

Arriveer met het vliegtuig op Juan Santamaría International Airport (SJO). Hier neemt u een officiële taxi of een shuttlebus naar de 20 kilometer verder gelegen hoofdstad waar u een auto kunt huren. Met een huurauto in San Jose bent u ervan verzekerd dat u veilig en comfortabel door de stad kunt rijden. Het openbaar vervoer is in een grote, vreemde stad immers vaak erg complex en onoverzichtelijk. Maak van de gelegenheid gebruik om het goudmuseum op de Plaza Cultura te bezoeken. Omdat de millennia-oude goudschatten van onschatbare waarde zijn, is de beveiliging hier extreem streng. Laat uw tassen dus achter in de museumkluisjes.
Voordelig Costa Rica verkennen dankzij Sixt autoverhuur

Voordelig Costa Rica verkennen dankzij Sixt autoverhuur

Een auto huren in San José is ideaal voor uitstapjes. De snelweg loopt rechtstreeks naar Punta Arenas, zodat u in een uur op het strand ligt. Hier kunt u ook de Rainforest Skywalk boeken, waarbij u over loopbruggen hoog door de jungle loopt. Een onvergetelijke ervaring!
Show more

Handige weetjes voor huren in San Jose

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in San Jose?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf San Jose dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in San Jose.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in San Jose?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in San Jose. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,6
Op basis van 939 reviews
Overgave voertuig
(4,8)
Inlevering voertuig
(4,8)
Service tijdens en na de huur
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in San Jose

Wat heb ik nodig om een auto te huren in San Jose?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in San Jose?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in San Jose?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in San Jose

Meer weergeven