airport generic 21
airport generic 12
Autoverhuur

Liberia Luchthaven

Liberia Luchthaven

Liberia Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Condominio Solarium, 50101 Liberia


Telefoon: +506-26680195

GDS-Code: LIR

Openingstijden

MA - ZO:

06:00 - 21:30

Vakanties:

06:00 - 21:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Auto huren Liberia luchthaven

Wilt u een auto huren in Costa Rica? Dankzij Sixt is het mogelijk om de Midden- Amerikaanse stad Liberia op uw gemak te verkennen. Liberia is de op twee na belangrijkste stad in de kustregio. Er zijn echter geen rechtstreekse verbindingen vanuit Europa naar Liberia (LIR) mogelijk, vluchten dienen via San José of Miami geboekt te worden. U vindt Sixt autoverhuur aan de overkant van de Liberia luchthaven. Is er vooraf een reservering gemaakt om goedkoop een auto te huren bij Liberia luchthaven dan zal een van onze medewerkers voor de hoofduitgang klaar staan met de auto. Besluit u ter plekke om een auto te huren dan brengt onze shuttle bus u tot aan de voordeur van ons autoverhuur bedrijf. De nabijgelegen stad Liberia is vervolgens comfortabel bereikbaar met een huurauto.

airport generic 21
Bekijk meer Bekijk minder
woman driving navi

Goedkoop auto huren Liberia luchthaven

Bij Sixt Liberia luchthaven heeft u de keuze uit diverse modellen kleine personen- en stationwagens van bekende automerken. Daarnaast bieden we u de optie om een SUV of 4WD te huren, welke bijzonder aan te raden zijn aangezien de wegen vaak in slechte staat verkeren. Teruggave van de huurauto op de Liberia luchthaven is alleen mogelijk tijdens onze openingstijden. Vooraf een reserveren is raadzaam, waarbij we u echter alleen de geboekte voertuigcategorie kunnen garanderen, niet een specifieke auto.

girls friends car

Ontdek Costa Rica met een huurauto

Op ongeveer 30 kilometer van de stad ligt het nationale park Rincón de la Vieja, waar bezoekers kunnen genieten van de diversiteit van het regenwoud, warmwaterbronnen en moddervulkanen. Wie de voorkeur geeft aan zon en water rijdt ongeveer 130 kilometer naar het zuidelijk gelegen Puntarenas waar langs de Golf van Nicoya heerlijke zandstranden te vinden zijn. Eveneens het bezoeken waard is het 230 kilometer verderop gelegen San José waar cultuur liefhebbers het Nationaal Museum, het Nationale Theater en het Jademuseum kunnen bezoeken.