BMW car street spring
brussels city header
Rent a Car

Brussels South Station

Brussel Zuid Station

Brussel Zuid Station AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Gare du Midi, Place Horta, 1060 Bruxelles

Openingstijden

MA - VR:

07:30 - 22:00

ZA - ZO:

08:00 - 22:00

Vakanties:

08:00 - 20:00

Extra informatie Buiten openingstijden

Kaart

Nabijgelegen locaties

Een auto huren bij Brussel Zuid Station

Een auto huren bij Sixt is altijd een goed idee. Natuurlijk vindt u onze autoverhuur bij Brussel Zuid Station. Dit station wordt ook wel Brussel Midi genoemd en ligt niet ver van Brussel Centraal. Bij het reserveren van uw auto, geeft u de categorie van uw voorkeur aan, zoals een stationwagen, een sportauto, een cabrio of een SUV. Een specifiek model kan niet gegarandeerd worden, maar u ontvangt altijd een model uit de geselecteerde categorie. Bij deze vestiging is het mogelijk om uw huurauto de hele dag door in te leveren of op te halen. De auto's zijn allemaal goed onderhouden en u zult versteld staan van de scherpe prijzen. Goedkoop een auto huren bij Brussel Zuid Station is heel eenvoudig!

BMW car street spring
Bekijk meer Bekijk minder
business trip
Genieten met een huurauto van Brussel Zuid Station

Met een huurauto kunt u vanuit de stad het mooie België op uw gemak verkennen. Natuurlijk is de grote havenstad Antwerpen dichtbij en hier kunt u ook uitstekend shoppen en uitgaan, maar ook het zuidelijke deel van België heeft veel te bieden. Charleroi heeft een prachtig historisch centrum en is omringd door bijzondere locaties, zoals een 13e eeuwse abdij. België is niet erg groot wat oppervlakte betreft maar biedt wel een verscheidenheid aan bijzondere plekjes. Van een tochtje naar de mondaine badplaats Knokke tot de stilte en adembenemende natuur in het bergachtige landschap van de Ardennen. Met Sixt autoverhuur geniet u optimaal van al het moois dat België te bieden heeft!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.7 / 91   Beoordelingen

Sanne S.

Hadden in de avond de trein gemist door vertraging. Een meneer bij sixt stond net op het punt om naar huis te gaan en zag ons aan komen rennen met een klein kind bij ons. Hij deed meteen de deur weer open en heeft ons een auto mee kunnen geven zodat wij met de kleine nog naar huis konden. Wat een held ❤️

famille vache clos des c.

Efficient service. Good car. Opened on Saturdays. Great

Bruno C.

Cosy and fancy car rental agency. Well dedicated staff and brilliant service. After booking a car on line, I came here to get the key. I could choose a car to fit my expectations. The agent offered me a coffee to wait the car on being of preparation. I was also offered a bottle of water for the journey. Affordable price if we get special offer on line.