Tasmanien

Auto huren in Tasmanië  

Wie naar Tasmanië onder Australië reist huurt een auto bij de SIXT autoverhuur. Dat is net zo eenvoudig als comfortabel. Een vestiging met SIXT huurauto’s vind je in Tasmanië op het vliegveld van Hobart en op diverse andere plekken op Tasmanië. Huurauto’s zijn hier altijd geschikt om alleen of met een gezin te reizen. Er zijn vele soorten sedans, stevige SUV’s of een geschikte Pick-up om de natuur in te gaan. De huurauto’s bij SIXT in Tasmanië zijn op jouw reis aangepast, dus neem het ervan.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Tasmanië  

Wie bij SIXT autoverhuur in Tasmanië een auto huurt, ontdekt dat SIXT een afwisselend aanbod in huurperiodes heeft. En meerdere categorieën om auto’s te huren. Dit varieert van een gezinssedan voor een hele week of een pick-up voor een lang weekend. Upgraden kan ook en profiteren van de vele extra’s bij SIXT, zoals navigatie, een extra chauffeur of indien nodig veilige kinderstoelen. Ophalen en terugbrengen van de auto gaat gewoon via de SIXT locaties op het eiland. Boek dus vandaag een auto in Tasmanië.

 

SIXT diensten in Tasmanië  

Handige tips bij een bezoek aan Tasmanië

Service voor huren onder de 25 jaar:

De bestuurder moet minimaal 18 jaar zijn met een rijbewijs ouder dan 1 jaar.

Auto’s huren in Tasmanië is flexibel:

Je kunt kosteloos annuleren of wijzigen en achteraf betalen, als je dat wilt.

Een auto huren zonder creditcard:

In Tasmanië kan dat, mits de voorwaarden kloppen en er voldoende geld op de rekening staat.

Wat te doen in Tasmanië? 

Ga je naar Tasmanië dan moet je zeker naar de oostkust van het eiland en Wineglass Bay bezoeken. Dit is een van de mooiste gebieden van heel Australië en daar kun je eindeloos genieten van het kustgebied. Ook Mount Wellington is dan zeker de moeite waard. In de steden Hobart en Launceton is van alles te beleven en in je SIXT huurauto makkelijk te bereiken.

Tips voor Tasmanië in de winter

De staat Tasmanië heeft in de winter een magische uitstraling. Het is dan walvisseizoen en een boottocht om deze machtige dieren te bekijken is zeker aan te raden. Daarnaast kun je naar de meest zuidelijke punt van Tasmanië gaan, naar de South Cape. Dit is het meest onbewoonde gedeelte van het eiland en heeft unieke natuurgebieden. Goede reis.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties