Hobart Luchthaven

Hobart Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Terminal Building, Hobart, 7170 Hobart


Telefoon: +61-362485678

GDS-Code: HBA

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:30 - 22:00

Vakanties:

07:30 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Hobart Luchthaven

Wat maakt SIXT autoverhuur in Hobart zo speciaal?

Concurrerende prijzen:

Je kunt de auto comfortabel laten upgraden bij SIXT.

Zeer handige locatie:

Ontdek Hobart en omgeving vanaf de luchthaven.

Later betalen:

Betaal de auto achteraf of wijzig je boeking bij ons.

 

Scherpe prijzen:

De beste huurauto’s zodat je in betaalbare luxe rijdt.

Hobart luchthaven auto huren

Hartelijk welkom op Tasmanië in de hoofdstad Hobart. Hier kun je bij SIXT autoverhuur op de luchthaven (HBA) ontspannen een auto huren. Want juist een huurauto is op dit eiland van Australië erg geschikt, en de keuze in huurauto’s is groot. Wil je een stevige SUV of een gezinssedan dan zit je bij SIXT helemaal goed. SIXT Hobart heeft huurauto’s in verschillende categorieën en ook kun je de auto voorzien van kinderstoelen of handige navigatie en meer toevoegingen. Het SIXT Hobart staat het Engels sprekende service team gereed, zodat je snel op weg kunt om het mooie eiland te ontdekken.

Hobart luchthaven auto huren

SIXT locatie op de luchthaven van Hobart

In Hobart vind je de SIXT autoverhuur aan de westkant van de luchthaven. Daarna kun je snel via de Hobart Drive A3 makkelijk de rest van het eiland bereiken. Ga dus vooral het mooie Hobart en haar omgeving verkennen. Vraag gerust aan de SIXT medewerker naar meer tips of extra voordeel voor je reis. Tevens kun je de huurauto bij terugkomst zeer eenvoudig retourneren bij de SIXT locatie op het vliegveld. Je bent dus makkelijk van en naar de airport via de goede locatie van de SIXT verhuur op de luchthaven van Hobart.

Ontdek Hobart in je huurauto

Hobart op het Australische eiland Tasmanië bevindt zich op de Zuidoost punt. Het is het startpunt van unieke wildlife en natuurtochten over dit grandioze eiland. Maar je kunt ook vanuit Hobart het water op voor fantastische boottochten. Naar Port Arthur bijvoorbeeld. En in de stad Hobart zelf zijn de Salamanca Market en de Cascade brewery echte hoogtepunten. Maar voor het absoluut hoogste uitkijkpunt ga je naar Mount Wellington met een schitterend uitzicht over de stad en de baai. Hobart is veel meer dan alleen een mooie plek op de landkaart. Het is een belevenis.