Launceston Airport

Launceston Airport AUTOVERHUUR

adres

Terminal Building Launceston, 7250 Launceston


Telefoon: +61-363918105

GDS-Code: LST

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:30 - 21:00

ZA:

07:30 - 18:00

ZO:

07:30 - 21:00

Vakanties:

08:00 - 18:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Launceston Airport

Wat maakt huren op Launceston luchthaven zo speciaal?

Prettige huurlocatie:

ontdek Launceston en Tasmanië vanaf de luchthaven.

 

Eerst boeken dan betalen:

annuleer je boeking gratis of betaal wat later.

Engelstalige communicatie:

alle medewerkers zijn bereikbaar in het Engels.

 

Topmerken voor lage prijzen:

voor weinig extra’s rijd je al een A-merk auto.

Launceston luchthaven autoverhuur

De bezoeker van Australië, die landt op Launceston, huurt zijn auto natuurlijk op Launceston Airport (LST) bij SIXT. Een auto huren is hier op Tasmanië erg handig. Het is wel zo prettig dat het aanbod van auto’s in Launceston behoorlijk ruim is. Daarnaast kies je vooral een auto die bij jou en je reis past. Een SUV voor de binnenlanden bijvoorbeeld of een sedan voor het hele gezin. Bovendien heeft SIXT op Tasmanië een hoop extra’s, zoals een extra chauffeur of kinderstoelen. En een navigatiesysteem is geen overbodige luxe. We raden je aan de opties te checken op de SIXT app voor meer voordeel.

Launceston luchthaven autoverhuur

SIXT locatie op Launceston luchthaven

Bij aankomst op de luchthaven van Launceston ga je naar de SIXT autoverhuur. Je vindt een SIXT locatie aan de westkant van het vliegveld en dit wordt meteen aangegeven. Met de auto ga je via de B41, de verbindingsweg naar de stad Launceston, dat tien minuten ten noorden ligt. De klantvriendelijke mensen van SIXT helpen je in het Engels op weg. Als het bezoek aan Launceston, in Tasmanië erop zit, zet je de huurauto makkelijk terug op het parkeerterrein van SIXT bij het vliegveld. Het verkrijgen en terugzetten is dus uiterst comfortabel en kost je weinig tijd.

Ontdek Launceston met je eigen huurauto.

Launceston is een historische plaats waar veel te zien is. Deze stad op het Australische eiland Tasmanië is omringd door geweldige natuur. Bij de Cotaract Gorge vind je heerlijke plekken om te ontdekken. De Alexandra Suspension Bridge bijvoorbeeld is een spectaculaire loop-hangbrug, dwars door het rijke bosgebied, echt voor de liefhebbers. In de stad zijn the Town Clock en het prachtige witte stadhuis van Launceston de grote blikvangers. En zowel de stad als de omgeving zijn comfortabel te bereiken in je huurauto van SIXT. Launceston levert je een perfecte reis op.