Sydney City

Sydney City AUTOVERHUUR

adres

Sir John Young Crescent, 2011 East Sydney


Telefoon: +61-292212231

GDS-Code: SYD

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:30 - 15:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Sydney City

Wat maakt SIXT vestiging Sydney zo speciaal?

Handige locatie:

Je bereikt onze vestiging eenvoudig in het hart van de stad.

 

De vloot:

Ontdek onze premium vloot met voertuigen van gemiddeld 3 maanden oud.

Klantenservice:

Onze vriendelijke medewerkers staan 24/7 klaar om je te helpen.

 

Scherpe prijzen:

Ervaar eersteklas voertuigen zonder teveel te betalen.

Sydney auto huren

Bij SIXT vestiging Sydney is een auto huren heel eenvoudig. Reserveer je gewenste voertuigcategorie via de SIXT app of onze website en je krijgt gegarandeerd een voertuig uit deze categorie mee. Je rijdt al snel rond in Sydney met een snelle sedan, een stationwagen voor het hele gezin of een luxe SUV die je van alle gemakken voorziet. Boek de extra’s bij die je nodig hebt voor nog meer comfort. Voor kinderen boek je kinderzitjes. Ook navigatie en een extra bestuurder voor gedeelde rijtijd behoren tot de vele mogelijkheden. Aanvullende dekking is ideaal voor een zorgeloze trip.

 

Sydney auto huren

SIXT’s locatie Sydney

Onze vestiging vind je bij de East Coast Car Rentals desk. We zijn eenvoudig te bereiken via verschillende grote wegen. Je bent dan ook zo weer terug op de grote weg in je huurauto op weg naar je volgende reisdoel nadat je jouw voertuig hebt opgehaald. Door in onze vestiging in Sydney een auto te huren verlies je geen tijd en rijd je comfortabel door de stad en omgeving. Tegenover onze vestiging vind je een beperkt aantal parkeerplaatsen waar je jouw huurauto parkeert aan het einde van de huurperiode.

Ontdek Sydney met jouw huurauto

Er is zoveel te doen in Sydney. Met een voertuig van SIXT autoverhuur Sydney rijd je soepel en in luxe van de ene hotspot naar de volgende. De enorme haven van Sydney ligt prachtig in een natuurlijke baai. Breng daar een bezoekje aan het Opera House, het Sydney Aquarium en de Chinese Tuinen. Je rijdt ook zo naar het beroemde Bondi Beach en de Royal Botanic Gardens.