Sydney

Auto huren in Sydney in Australië  

Reizen naar Sydney betekent veel zien en nog meer beleven. Voor je reis huur je natuurlijk een auto bij SIXT. Deze vind je meteen op het vliegveld, maar ook nog op vele andere plaatsten in de stad, zoals bij Burnwood, Miranda of Liverpool. Hier vind je huurauto’s voor zowel zakelijk verblijf als vakantie. De auto’s zijn er in voordelige categorieën en je kunt kiezen uit alle mogelijke auto’s, zoals vele sedans, stoere SUV’s of zelfs pick-ups en personenbusjes. SIXT heeft alles op jouw verblijf afgestemd, zodat je snel alles in Sydney kunt ontdekken.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diverse diensten in Sydney  

Wie bij de SIXT autoverhuur in het Australische Sydney een auto huurt ontdekt meteen de vele categorieën. Ook de huurperiodes zijn net zo afwisselend. Zo huur je bijvoorbeeld een ruime SUV voor een paar dagen of een gezinssedan voor een langere periode. Bij SIXT in Sydney kun je kiezen uit vele extra’s, zoals navigatie, een extra chauffeur of een van de vele veilige kinderstoelen. Regel direct een upgrade. Ook ophalen en terugbrengen bij ons klantvriendelijke SIXT team is eenvoudig. Boek dus vandaag nog een geweldige huur auto in Sydney.

 

SIXT diverse diensten in Sydney  

Handige tips bij een bezoek aan Sydney

Een auto huren in Sydney onder 25 jaar:

Een bestuurder kan vanaf 18 jaar een auto huren. Een rijbewijs van minimaal 1 jaar is wel een vereiste.

Huurauto’s in Sydney zijn flexibel:

Je kunt de auto’s naderhand betalen en ook kosteloos annuleren als je wilt.

Een huurauto zonder creditcard regelen:

In Sydney geldt: Als er genoeg geld is en de huurvoorwaarden kloppen kan dat.

Wat te doen in Sydney?

Sydney is een beroemde stad aan de oostkust van Australië. Mensen komen er graag vanwege het operahouse en de Harbour Bridge. De echte symbolen van de stad. Maar Sydney is meer. Zo zijn er tientallen spectaculaire uitstapjes in het kustgebied en de omgeving van Sydney heeft prachtig natuurschoon, zoals de adembenemende Blue Mountains, die je zeker in je SIXT huurauto moet gaan bezoeken.

Tips voor Sydney in de winter

Sydney in de winter is bij uitstek fantastisch. Dan is het walvisseizoen en kun je er met de boor op uit. Maar ook Kerst vieren bij het speciaal verlichte operahouse zal je altijd blijven onthouden. Het weer in de wintertijd is zeer aangenaam en zal een lange wandeling alleen maar ten goede komen. Erop uit dus deze winter.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties