airport generic 12
airport generic 17
Autoverhuur

Sydney Luchthaven

Sydney Luchthaven

Sydney Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

336 King St,Park on King Lvl 3, 2020 Mascot


Telefoon: +61-755558908

GDS-Code: SYD

Openingstijden

MA - ZO:

06:00 - 21:45

Vakanties:

06:00 - 21:45

Kaart

Nabijgelegen locaties

Uitstekende service bij een auto huren op Sydney Airport (SYD)

In een land als Australië is een goede auto onontbeerlijk vanwege de grote afstanden. Bij de twee vestigingen van Sixt op Sydney airport kunt u snel een perfecte huurauto verkrijgen voor een korte of lange huurperiode. De vakkundige medewerkers van onze autoverhuur helpen u graag de goede weg op met het maken van de keuze voor een geschikt model. Wij nemen rustig de tijd voor u want uw belang is ons belang! U vindt de vestigingen vlak bij elkaar op de Ground Floor Terminal 1 en 2, 2020 Sydney. Onze openingstijden zijn 7 dagen per week van 06:00 tot 23:00 uur.

airport generic 12
Bekijk meer Bekijk minder
service city country1

Veel keuze bij de autoverhuur op Sydney Airport

Bij ons maakt het niet uit of u een grote of een kleine huurauto nodig heeft. Om iedereen van dienst te kunnen zijn hebben wij veel verschillende uitvoeringen in ons wagenpark en kan er gekozen worden voor diverse prijsklassen. Met de medewerkers op onze vestigingen komt u er altijd uit met een vriendelijk woord en het beste advies voor uw situatie. Bij ons op Sydney airport een auto huren is een slimme zet!

car country

Ook u kunt een fraaie auto huren op Sydney Airport!

Het verhuren van auto's in Sydney is ons vak en wij delen onze expertise graag met u en voorzien u met veel plezier van een auto in nieuwstaat waarmee u verzekerd bent van een zorgeloos en praktisch verblijf. Een auto huren bij Sixt doet u voor uw plezier en of u nu een leuke ruime gezinsauto nodig heeft voor een aangename vakantie, of een zeer luxueuze wagen voor zakelijke bezoeken, samen met ons komt u altijd tot een goede oplossing en kunt u onbekommerd genieten van uw reis.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 2.7 / 31   Beoordelingen

Paola A.

They provided excellent service. We booked online from Argentina and they met all our expectations. They were very kind, and the vehicles were impeccable.

douglas b.

Great car. Customer service was great

Karlo D.

Very good rental company always happy to help no problems