bariloche city content
Bariloche

Auto huren Bariloche – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wilt u de Zuid-Argentijnse stad Bariloche bezoeken en daar genieten van de overweldigende natuur van de pampa's en de Andes? Komt u dan zeker naar SIXT autoverhuur. In een huurauto zijn zelfs de meest onherbergzame gebieden gemakkelijk te bereiken en in onze goed onderhouden auto's van nog geen half jaar oud reist u comfortabel en veilig.

ALLE SIXT LOCATIES

Beschikbare autogroepen op Bariloche

* De prijzen zijn berekend op 30.11.2022 voor een 7-daagse-prepaid huur op Bariloche Luchthaven vanaf 30.12.2022. Onze prijzen fluctueren dagelijks en deze aanbieding is niet gegarandeerd.

Auto huren in Bariloche bij Sixt autoverhuur

Bent u van plan om goedkoop auto huren in Bariloche? Dan bent u bij Sixt in zeer goede handen. Wij bieden u niet alleen bijzonder comfortabele auto's uit populaire voertuigcategorieën zoals SUV's, sportwagens en busjes, maar u krijgt bij ons ook de keuze uit vele moderne en handige extra opties. U kunt hierbij denken aan winterbanden, navigatie, bluetooth of een babyzitje. Boekt u bij ons gerust ter plaatse, of maak het uzelf gemakkelijk en regel alles vooraf via onze app voor uw mobiele apparaat of via onze website. Als u zowel uw voertuigcategorie als uw extra opties vooraf reserveert, staat uw auto gereed zodra u in Bariloche gearriveerd bent. Wij maken autoverhuur mogelijk met net dat beetje extra service.

bariloche city content
Bekijk meer Bekijk minder
city business

Bariloche ontdekken met een huurauto in Bariloche

Officieel heet de stad San Carlos de Bariloche en het ligt in het nationale park Nahuel Nuapi, in het zuiden van Argentinië. Zoals vele bezoekers komt u hier waarschijnlijk om te kunnen genieten van een sportieve vakantie. Of heeft u een voorliefde voor het indrukwekkende natuurschoon in dit gebied? Ook de stad Bariloche heeft u veel te bieden. U kunt bijvoorbeeld de Indiaanse kunst en de natuurlijke historie van Patagonië uitstekend bekijken in het Patagonië-museum. Of is een bezoek aan een chocoladefabriek een van uw interesses? Het is beslist een aanrader, net zoals een bezoek aan de kathedraal van San Carlos de Bariloche. Met autoverhuur in Bariloche is dit alles mogelijk op de momenten dat u het wilt.

bariloche city small1

Bezienswaardigheden in de omgeving van Bariloche

Bent u hier om te skiën, om te varen of bent u van plan om te paard een rondreis te maken? Het gebied rondom Bariloche, in het nationale park van Nahuel Nuapi, biedt dit allemaal. U bent hier aan de voet van de Andes en als u wilt genieten van het mooie uitzicht dat een bergwandeling u geeft, is dit een van de mooiste plekken in Argentinië. Een auto huren is een uitstekend idee als u de uitgestrekte wildernis van de pampa's van Patagonië met eigen ogen wilt zien. En daarna kunt u een balletje slaan op een van de vele golf courses.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties