Prijs weergeven

Fiat 500L huren

Bij Sixt kun je nu een Fiat 500L huren. Speciaal voor de Fiat 500 liefhebber die net even wat meer ruimte nodig heeft. De Fiat 500 L is wat design betreft net zo mooi, hij is alleen een maatje meer. Een Fiat 500 L huren betekent dus meer ruimte en meer comfort. Door het compacte ontwerp is deFiat 500 L een geweldige auto voor het stedelijke verkeer. Een passend parkeerplekje is zo gevonden. Toch heeft deze huurauto meer ruimte van binnen dan dat je in eerste instantie zou vermoeden.

  • One-way huur mogelijk
  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Bijrijder mogelijk
Fiat 500L huurauto
Momenteel niet beschikbaar

Fiat 500L, net een maatje groter

Een Fiat 500 L huren is een perfecte oplossing voor een familie die samen wil reizen, of voor de zakelijke reiziger die toch net even wat meer ruimte wil. Het is een veilige auto en dat is één van de redenen waarom Sixt voor de Fiat 500 L gekozen heeft. Kies je voor een Fiat 500 L huren, dan moeten wij wel de service kunnen verlenen die u van ons gewend bent en dat kan met deze auto. Wij hebben namelijk al sinds 1912 autoverhuur met degelijke auto's, uitstekende huurvoorwaarden en een goede service.

Bijna overal een auto huren

Onze verhuurkantoren zitten in alle Europese landen en op allerlei bekende plaatsen in de wereld. Je kunt bijvoorbeeld een auto huren op de vliegvelden van Italië, de geboortegrond van de Fiat 500 L. Of kiezen voor de autoverhuur op belangrijke treinstations. Overal is deskundig en klantvriendelijke personeel aanwezig om je te helpen met je huurauto. Dit kan de Fiat 500 L zijn of een ander merk. Neem eens een kijkje bij de vele aanbiedingen en mogelijkheden van Sixt, zowel met de Fiat 500 L of een andere auto weet je  dat je goedkoop uit bent.

Andere Fiat modellen van Sixt

Mochten wij deze auto niet voor u beschikbaar hebben op uw station, dan hebben wij uiteraard een voertuig uit dezelfde klasse beschikbaar voor u.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren