hero france 190507 fiat 500  9
Fiat 500 huren
Nu bij SIXT
Fiat 500 huren

Fiat 500 huren bij SIXT

Een Fiat 500 huren is nu één van de fijne huurauto's bij SIXT. Die leuke en hippe Fiat 500 met het retro interieur! Een compacte auto waar toch verrassend veel in past, hoe klein hij ook lijkt. De Fiat 500 modellen in het assortiment van SIXT zijn maximaal 6 maanden oud. Zie jij jezelf al rijden? Het is een onwijs leuke auto voor een trip naar een leuke stad in Nederland om lekker te shoppen. De Fiat 500 ligt goed op de weg en is ook uitermate geschikt voor zakelijk gebruik. De Fiat 500 neemt niet zoveel parkeerruimte in beslag en kan zo erg geschikt zijn in drukke en dichtbevolkte steden in de randstad!

Fiat 500 huren
of vergelijkbaar
fiat 500 3d schwarz 2013
4 Stoelen 2 Deurs Automatisch Airconditioning 2 Tassen 1 Koffers

Boek Economy of de Compacte Klasse

Hoewel dit exacte model momenteel niet in de vloot zit, bieden we vele vergelijkbare compacte auto's, zoals de Volkswagen Golf, Renault Clio en vergelijkbaar.

Een Fiat 500 huren is zeer voordelig bij SIXT

De Fiat 500 is een trendy en populaire auto waar u nu heel voordelig over kunt beschikken bij SIXT. Onze autoverhuur service is namelijk zeer scherp geprijsd. Bij SIXT vinden we service zeer belangrijk, dus wij maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk. In een handomdraai kun je jouw auto ophalen en rijd je vrolijk rond in een Fiat 500. Een Fiat 500 huren kun je gemakkelijk telefonisch, via de website, of via de Iphone of BlackBerry app regelen. Natuurlijk kun je altijd even langskomen bij één van onze service locaties verspreid over het land. Je vindt ons in het algemeen bij diverse centraal gelegen stadslocaties en stations of vliegvelden. Hier kun je de auto ophalen en na gebruik weer inleveren. Je hoeft niet langer in de rij te staan, bij SIXT is het Fiat 500 huren zo geregeld!

Een Fiat 500 huren is eenvoudig dankzij de autoverhuur service van SIXT

Onze autoverhuur is zeer uitgebreid en daarnaast bied onze service desgewenst aanvullende diensten aan, bijvoorbeeld als je een kinderzitje of andere accessoires bij je Fiat 500 wil hebben.

Dankzij de voordelige autoverhuur service van SIXT kun je razendsnel de hippe Fiat 500 huren, jij wilt toch ook van dit aanbod gebruik maken? Plaats nu snel je reservering!