Prijs weergeven

Fiat Punto huren

Als je op zoek bent naar een huurauto die compact is en toch voldoende ruimte biedt voor je gezin en bagage dan is de Fiat Punto de auto waar je naar op zoek was. Je kunt de Fiat Punto bij Sixt huren. Ons verhuurbedrijf is gevestigd op vele locaties, verspreid over de hele wereld en zo kun je bijvoorbeeld op je vakantiebestemming de Fiat Punto ophalen.

  • One-way huur mogelijk
  • 5 zitplaatsen
  • Kinderzitje mogelijk
Fiat Punto huurauto
Momenteel niet beschikbaar

Voordelen van het huren van een Fiat Punto

Sixt autoverhuur verhuurt vele modellen auto's en die zijn altijd van top kwaliteit. Over de Fiat Punto is het goed om het volgende te weten: De Fiat Punto is een vlotte auto. Het is een sportieve hatchback en een echte Italiaan met bijbehorend eigenzinnig karakter en modern design. Deze auto heeft een ruim interieur en een moderne look van buiten. Er is een 3- en 5- deurs versie en er zijn verschillende motoren, die alle sportief én zuinig zijn. Een ideale vakantie auto dus maar ook heel geschikt voor andere doeleinden. Wil je dus een auto huren voor de vakantie of voor een ander doel dan kan dit wel eens de huurauto zijn die je zoekt. Een Fiat Punto huren is dan een goed idee!

Hoe en waar je de Fiat Punto kan huren

Wil je een Fiat Punto huren? Hij is bij al onze vestigingen te huur, dus ook bijvoorbeeld in Milaan. Ga dus naar Sixt autoverhuur als je een Fiat Punto wilt huren. Het is gemakkelijk en voordelig, want het auto huren gebeurt online, in de plaats waar jij je bevindt (dat zal meestal uw woonplaats zijn) en het verhuurbedrijf zorgt ervoor dat de Fiat Punto klaarstaat op de plaats van bestemming. Betalen doe je vooraf, dus geen vervelende verrassingen achteraf met rekeningen die hoger zijn dan je had verwacht. Een Fiat Punto huren is dus gemakkelijk en veilig.

Andere Fiat modellen van Sixt

Mocht het voorkomen dat wij uw gewenste model niet beschikbaar hebben, dan krijgt u uiteraard een vergelijkbare auto.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren