Prijs weergeven

Levering en ophalen Inloggen Sixt klanten

Goedkoop een trouwauto huren in Den Haag

Een trouwauto huren in Den Haag moet natuurlijk makkelijk en snel te regelen zijn. De plannen en organisatie voor uw huwelijk leveren u al voldoende stress en spanningen op. Het gaat immers om de dag van uw leven en die moet perfect zijn. 

Trouwauto huren

Een bijzondere trouwauto zonder chauffeur huren

Het huren van een trouwauto in Den Haag hoeft u geen onnodige stress op te leveren wanneer u besluit de trouwauto te huren bij Sixt. Wij maken het mogelijk alles binnen enkele stappen online te regelen, zodat u al snel weer verder kunt met alle andere zaken die u nog wilt regelen voor uw huwelijk. Een trouwauto huren in Den Haag is nergens eenvoudiger. U bekijkt online de beschikbare auto's en kiest direct de trouwauto van uw wensen voor uw huwelijk. Denk aan een luxe sedan of bijvoorbeeld een cabriolet. Wij zetten de trouwauto van uw dromen voor u klaar op de gewenste locatie van Sixt, op de juiste dag en het gewenste tijdstip.

 

Hieronder kunt u een kleine selectie uit onze autovloot zien die u onder meer kunt huren voor uw bruiloft. Overigens zijn onze auto's maximaal een half jaar oud, waardoor u altijd over een nieuwe, veilige auto beschikt.


BMW 7 serie huren

BMW 7 serie huren

Jaguar XF huren

Jaguar XF huren

MINI cabrio huren

Mini cabrio huren

BMW 4 serie huren

BMW 4 serie huren

Audi A5 huren

Audi A5 huren

BMW Z4 huren

BMW Z4 huren

Volledig naar wens uw trouwauto huren in Den Haag

Als uw huwelijk in Den Haag of omgeving plaatsvindt, dan kunt u bij diverse vestigingen in de regio terecht. Wilt u uw hele huwelijk in Den Haag plaats laten vinden, dan kunt u terecht bij onze vestiging aan het Anna van Buerenplein 13, bij het Centraal Station van Den Haag. Gaat u liever naar een locatie van Sixt in de omgeving van Den Haag? Dan zijn onze vestigingen in Rijswijk, Delft, Leiden en Rotterdam ook uitstekende opties. U kunt uw trouwauto huren op de dag en tijd van uw wensen. Uiteraard is het mogelijk de huurauto langer dan een dag te reserveren. U kunt de auto bijvoorbeeld een dagje langer houden als u die dag op huwelijksreis gaat. U kunt er dan voor kiezen de trouwauto in te leveren bij een locatie in de omgeving van het vliegveld.

 

Wilt u direct een trouwauto huren? Dan kunt u online het aanbod auto's bekijken en de adressen waar u de auto op kunt halen en in kunt leveren. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het reserveren van de trouwauto van uw dromen? Dan zijn wij u uiteraard graag van dienst. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Steden in Nederland waar u bijvoorbeeld een trouwauto kunt huren: