Prijs weergeven

Goedkoop een trouwauto huren in Den Haag

U gaat trouwen, waarmee van harte gefeliciteerd! Dit doet u in een van de mooiste steden van Nederland, Den haag. Om de mooiste dag van uw leven te vieren in stijl, biedt Sixt de mogelijkheid van een trouwauto huren in Den haag. Deze inmiddels bekende en geliefde traditie mag niet ontbreken op uw huwelijk. Door een trouwauto te huren inhoud kan de bruidegom de bruid op bijzondere wijze ophalen en bijdragen aan een onvergetelijk moment op deze speciale dag van het huwelijk! Indien u wilt, vertrekt u de dag erna op huwelijksreis ermee. Of U levert uw trouwauto in bij een luchthaven, omdat uw vlucht hiervandaan vertrekt, het is allemaal mogelijk!

Trouwauto huren

Een bijzondere trouwauto zonder chauffeur huren

Het huren van een trouwauto in Den Haag hoeft u geen onnodige stress op te leveren wanneer u besluit de trouwauto te huren bij Sixt. Wij maken het mogelijk alles binnen enkele stappen online te regelen, zodat u al snel weer verder kunt met alle andere zaken die u nog wilt regelen voor uw huwelijk. Een trouwauto huren in Den Haag is nergens eenvoudiger. U bekijkt online de beschikbare auto's en kiest direct de trouwauto van uw wensen voor uw huwelijk. Denk aan een luxe sedan of bijvoorbeeld een cabriolet. Wij zetten de trouwauto van uw dromen voor u klaar op de gewenste locatie van Sixt, op de juiste dag en het gewenste tijdstip.

 

Hieronder kunt u een kleine selectie uit onze autovloot zien die u onder meer kunt huren voor uw bruiloft. Overigens zijn onze auto's maximaal een half jaar oud, waardoor u altijd over een nieuwe, veilige auto beschikt.


BMW 7 serie huren

BMW 7 trouwauto Den Haag

BMW 4 serie huren

BMW 4 trouwauto Den haag

Jaguar XF huren

Jaguar XF trouwauto Den haag

Audi A5 huren

Audi A5 trouwauto Den haag

MINI cabrio huren

Mini Cabrio trouwauto Den haag

BMW Z4 huren

BMW Z4 Trouwauto Den haag

Volledig naar wens uw trouwauto huren in Den Haag

Als uw huwelijk in Den Haag of omgeving plaatsvindt, dan kunt u bij diverse vestigingen in de regio terecht. Wilt u uw hele huwelijk in Den Haag plaats laten vinden, dan kunt u terecht bij onze vestiging aan het Anna van Buerenplein 13, bij het Centraal Station van Den Haag. U kunt uw trouwauto huren op de dag en tijd van uw wensen. Uiteraard is het mogelijk de huurauto langer dan een dag te reserveren. U kunt de auto bijvoorbeeld een dagje langer houden als u die dag op huwelijksreis gaat. U kunt er dan voor kiezen de trouwauto in te leveren bij een locatie in de omgeving van het vliegveld.

 

Wilt u direct een trouwauto huren? Dan kunt u online het aanbod auto's bekijken en de adressen waar u de auto op kunt halen en in kunt leveren. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het reserveren van de trouwauto van uw dromen? Dan zijn wij u uiteraard graag van dienst. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Steden in Nederland waar u bijvoorbeeld een trouwauto kunt huren:

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren